• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2017

16:53

SLOBINA ŠOKANTNA ISPOVEST! Otkrio bolne detalje iz burnog braka sa Kijom!

Rijaliti

SLOBINA ŠOKANTNA ISPOVEST! Otkrio bolne detalje iz burnog braka sa Kijom!

Podeli vest

Sloba je isprovociran otvorio dušu i otkrio kako je izgledao njegov brak sa Kijom

Majka supruge Slobe Radanovića sinoć se uključila u Zadrugu i otkrila istinu o Slobinom i Kijinom braku. Ona je najpre kratko porazgovarala sa voditeljkom, pa je ispričala da je Kija doživela emotivni krah zbog javne izdaje, ali da je, zahvaljujući lekarima, dobro. Rekla je da Kija nije podnela zahtev za razvod, jer čeka da se rijaliti završi, a onda je upitala Slobu zašto je izdao njenu mezimicu.

- Ne opravdavam sebe za to što sam uradio ovde. Verujem da bi se kad-tad to dogodilo. Kristina mi je pred ulazak u Zadrugu rekla: "videćemo da li ćeš imati ženu kad izađeš". Poslednjih godinu i po dana sam propatio u toj vezi, jer moja žena me je odvojila od porodice - rekao je Sloba.

KIJA ODUVALA SLOBU: Samo mami MOŽEŠ DA SE VRATIŠ! Pinkova zvezda definitivno dobila ŠUT KARTU OD ŽENE!

Kijina majka Nadica mu je rekla da svaka majka treba da stoji uz svoje dete, i da se ovde ne radi o grešci koja je obična, već o izdaji braka!

- Kristina je prošla kroz pakao, jer je to bila velika i čista ljubav, bezinteresna. Sloba nas nikada nije uvredio, ali nas je izdao. Gledala sam dete kako je skrhana, to je emotivni šok i bol. Neka je njemu sa srećom, nije lep način, trebalo je odmah da joj kaže, kada je ona bila u rijalitiju. Ali ovako brutalno da je izda je užasno. Flaster na srce, osmeh na lice, pa među ljude, to sam je naučila i rekla da uradi - rekla je Kijina mama i neprestano ponavljala o izdaji koja je izazvala emotivni krah njenog deteta.

printscreen

Potom je ponovila da su ona i njena ćerka uložile veliki novac u Slobinu karijeru.

(FOTO) KIJINA MAJKA POBESNELA: Slobi sam PLAĆALA BILBORDE, a moja ćerka je zbog njega završila na INFUZIJI!

Nakon ovoga, Sloba je odlučio da odbrani sebe.

- Reći ću vam sada nešto što ne znate, ali ja sam 70 odsto svoje svadbe proveo svađajući se sa svojom ženom! Ona mi je na kraju svadbe rekla da se pokajala što se udala za mene. To je najmanja stvar koja se desila u našem odnosu. Ona mene nije izdala ovako kao ja nju, ali me je izdala na drugim nivoima. Išao sam protiv svoje majke da bih nju zaštitio - rekao je Sloba i otkrio nešto što je sve iznenadilo.

- U poslednjih godinu i po dana, nas dvoje smo živeli kao brat i sestra. Nije samo problem to što nema seksa. Nestalo je strasti, ali to nije bila ta ljubav koja je bila na početku. Kija mi je branila da je pomilujem, dodirnem. Bio sam ucenjivan razvodom, posle svake svađe mi je pretila da ćemo se razvesti, zbog čega sam rastrzao sebe da bih očuvao brak - rekao je Sloba i dodala da je Kiji smetala njegova porodica,

- Nije želela da komunicira sa njima. Ne bi izlazila iz kola kada bi dolazili u posetu roditeljima u Zrenjanin već je imala običaj da im se javi kroz prozor - rekao je Sloba i komentarišući priču da su on i Kija spavali svako kod svojih roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija