• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.10.2017

00:41

(VIDEO) OVAJ TAKMIČAR JE NAPUSTIO ZADRUGU: Još jedno izbacivanje u najgledanijem rijalitiju!

Rijaliti

(VIDEO) OVAJ TAKMIČAR JE NAPUSTIO ZADRUGU: Još jedno izbacivanje u najgledanijem rijalitiju!

Podeli vest

Nominovanima za izbacivanje iz "Zadruge", pevačici Milici Dugalić i rukometašu Dušanu Zdravkoviću, gorelo je pod nogama dok su čekali da vide da li će dobiti priliku da ostanu još u najgledanijem rijalitiju u regionu ili će morati da ga napuste

Za to vreme Ognjen Amidžić im je prenosio pitanja gledalaca, na koja su morali iskreno da odgovaraju.

Posle toga došlo je vreme za igru koja će pobedniku doneti dupliranje glasova koje je dobio od gledalaca.

Printscreen TV Pink

U igri se bolje pokazala Milica, pa su tada svi bili ubeđeni da je ona ta koji će ostati među njima.

Kada je Ognjen dobio rezultate, saopštio je da on ima 17 odsto glasova, dok je Milica imala 83 odsto, pa je "Zadrugu" morao da napusti on.

Printscreen TV Pink

Ognjen je Dušanu dao dva minuta da uzme svoje stvari i pozdravi se sa svojim cimerima, nakon čega se uputio u studio u Šimanovcima, gde ga je čekala Dušica Jakovljević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija