• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2017

10:39

(VIDEO) MIKI BESNEO NA JELENU GOLUBOVIĆ: Ženo, ti si septička jama u svakom rijalitiju!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI BESNEO NA JELENU GOLUBOVIĆ: Ženo, ti si septička jama u svakom rijalitiju!

Podeli vest

Miki se opasno iznervirao zbog glumice i rediteljke Jelene Golubović. Posle svađe, nije želeo da priča sa zadrugarima

Dok je Jelena Golubović od Milana Miloševića tražila prašak zbog čega su ušli u svađu, kako bi Marko Miljković oprao veš Mace Diskrecije, jer je takav zadatak dobio, došlo je do još veće rasprave između glumice i pčelara iz Kupinova.

Golubovićka je sve vreme govorila da će zadrugari dobiti kaznu, ako Macin veš ostane prljav, međutim, Milošević je i dalje bio uporan, a Miki se nadovezao:

- Ona se brine za kolektiv? Ti g*vno jedno, nisi htela da igraš igru slova. Kreten ti mama! Što ti nisi u zadatku učestvovala? Uhvaćena si u laži, ne gazi bosa aljkavušo, skupljaš prašinu. Usta te j*bem raspala! - rekao je Miki.

Jelena mu je odmah odgovorila.

- Teme si pomešao! Mene boli uvo ako kolektiv bude kažnjen. Neka padnemo zadatak - objasnila je Jelena šta misli.

- Ti si Jelena takav prevarant, da je to strašno. Ti si g*vnarka! Ti nemaš život, već fanove! Daj nešto novo što nismo videli, daj novo nešto, osim provokacija! Budalo! Budi doajen glume i režije, a ne doajen rijalitija! Uzela stan ljubavniku, smuvala se sa stricem od bivšeg dečka i ona nešto morališe - nastavio je Miki.

(VIDEO) MIKI SE ŠLOGIRAO OD PRIZORA U KUPATILU: Neko je svršio po wc šolji, morao sam sad da perem!

Jelena je nakon ovih reči Mikiju pokazala srednji prst, a onda je on pao na tu provokaciju i krenuo sa još težim rečima.

- To mami u pasulj stavi, pa da jedete zajedno ti, mama i baka taj k*rac što pokazuješ! Ti si glupa! To si ti, septička jama, ti si ženo septička jama u svakom rijalitiju bila! Tebi su prijatelji fanovi, ja mojima ne odgovaram na poruku! Ti ženo nisi pismena! Idiot! - nervozan je bio pčelar, koji je napustio sobu i otišao da jede, kako bi se smiro.

Posle razgovora sa Jelenom, Miki nije želeo da priča sa ostalim cimerima, a toliko je bio ljut da se čak posvađao i sa svojim dobrim drugom iz Zadruge, Markom Janjuševićem.

(VIDEO) NE SMEŠ DA ME DOTAKNEŠ! Mina Vrbaški završila u SOBI ZA REHABILITACIJU zbog Jelene Golubović!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija