• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.10.2017

15:58

(VIDEO) ZORICA SAVETUJE ANĐELA: Teodori treba neko ko će da joj nosi kofere, a zanima je samo JEDNA STVAR!

Rijaliti

(VIDEO) ZORICA SAVETUJE ANĐELA: Teodori treba neko ko će da joj nosi kofere, a zanima je samo JEDNA STVAR!

Podeli vest

Nakon što su juče raskinuli, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković konstantno izbegavaju da vode bilo kakvu konverzaciju. Ipak to ih ne sprečava da sa strane komentarišu pređašnje događaje, a Anđelo je čak i zatražio savet od nekih ukućana

- Meni, recimo, dođu neki i kažu da sam ja mnogo zaljubljeniji u nju nego što je ona u mene. Sutradan onda ona dođe kod mene u radionicu i pita me gde sam do sad i vidim u njenim očima da je zaljubljena. Ne znam više šta da radim - požalio se Anđelo prisutnima.

Njegovo ispovedanje pomno su pratile Zorica Marković i Viktorija, a imale su i zajedničko mišljenje o Teodori.

- Teodora traži slobodu, ona ja takva, gazi, korača kao muško, neukrotiva je. Ona je karijerista. Njoj treba neko ko će da je prati, ko će joj nositi kofere, ako možeš da je pratiš onda možete da budete zajedno. Mala je opasna, uspeće šta god da bude radila, takva je rođena, nju zanima samo karijera - iskreno je rekla Zorica ovom mladom zadrugaru.

 Sa Zoričinom teorijom složila se i Viktorija koja je, doduše, pomalo skeptična po pitanju Teodorinog uspeha u budućnosti, jer je do sada nije čula kako peva, a smatra i da nije dovoljno "egzibicionista za takav posao".  Anđelo je i u ovoj situaciji odbranio svoju, sada već bivšu, devojku.

- Ona je takva, ona ne voli da se trpa. Ja sam je, kad smo se igrali one emisije, zamolio da otpeva nešto i tada je pevala, čisto da bi pokazala da može, a može. Ona neće pevati po svadbama kao ove ostale, ona će nastuipati samo po klubovima - branio je Anđelo Teodoru. 

Razgovoru se pridružio i novinar Milan Milošević koji je samo potvrdio teoriju Zorice i Viktorije i rekao Anđelu da, iako se zaljubila, ona će uvek stavljati svoju karijeru na prvo mesto kao i da ima isplaniran svaki potez u Zadruzi.

- Nije se ona zaljubila onoliko koliko se on zaljubio - bila je direktna Zorica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija