• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

25.10.2017

23:59

(VIDEO) SANDRA AFRIKA ZAPALILA ZADRUGU: Došla je na žurku i počela da peva, NASTAO JE HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) SANDRA AFRIKA ZAPALILA ZADRUGU: Došla je na žurku i počela da peva, NASTAO JE HAOS!

Podeli vest

Sreda veče je vreme za odličan provod u "Zadruzi". Ovu noć zadrugari čekaju danima, a društvo im večeras pravi Sandra Afrika, koja je njihov muzički gost. Pre početka žurke stiglo je pismo Velikog šefa, ali i novac koji takmičari mogu da troše u Bulevaru poroka
printscreen

Sandra Afrika žurku je otvorila hitom "Devojka tvoga druga". Ukućani su sa velikim oduševljenjem pozdravili kako pevačicu, tako i početak još jedne vesele noći. 

Sandra je zapevala svoje, ali i pesme svojih kolega, od toga je najviše pevala hitove najpopularnije muzičke zvezde na našim prostorima - Svetlane Cece Ražnatović.

Nakon što su se podzdravili sa Sandrom Afrikom, Miki Đuričić i Bane Čolak, brže-bolje otišli su do rulet stola, kako bi proverili da li je ove noći sreća na njihovoj strani. Inače, proteklih nedelja, nisu imali baš puno uspeha.

MARKO JE PITAO DA LI BI GA PREVARILA, a ovo je Divnin odgovor: Ovo što se ja za*ebavam sa Baneta, sa ovi ostali, to je šala!

(VIDEO) HAOS U ZADRUZI ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Optužili je da laže, a onda se zbog nje međusobno posvađali!

(EKSKLUZIVNI FOTO) OVO JE DOKAZ: Sloba i Luna bili zajedno i PRE ZADRUGE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17