• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2017

10:05

(VIDEO) LUNA POLUDELA OD LJUBOMORE! Sloba se zaneo sa Jelenom Golubović!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA POLUDELA OD LJUBOMORE! Sloba se zaneo sa Jelenom Golubović!

Podeli vest

Ovaj potez, niko nije očekivao! Čim je prestao da se ljubi sa blogerkom, odlučio da sebi nađe novu?

Jelena Golubović i Sloba Radanović već danima se svađaju, jer ona optužuje njegovu devojku Lunu Đogani kako je rasturačica brakova, isto nekoliko puta u lice mu je rekla kako njemu nije potrebna ozbiljna devojka već ljubavnica.

Međutim, sinoć se desilo nešto što se nije očekivalo. Kada se oslobodio Lune, sa kojom se tokom čitave večeri ljubio, Sloba je uzeo ruku upravo Jelene Golubović i krenuo da pleše sa njom. Sve je to bila ideja Mikija Đuričića.

Igra sa pevačem, dopala se Jeleni Golubović, ali baš i ne Luni Đogani, koja je sve ovo gledala sa strane, nekoliko metara od njih, dok je igrala sa Milanom Miloševićem. Da scena bude još zanimljivija, Jelena Golubović ispod majice nije imala ništa, što je Lunu još više iznerviralo.

- Luna popiz*ela, Luna p*pizdela - vikao je pčelar iz Kupinova.

Ali ovim rečima, pevač Sloba Radanović, nije davao preveliki značaj, već je nastavio da igra sa glumicom i rediteljkom. Luna se toliko iznervirala, da je na kraju odlučila da igra sama, bez obzira što se ranije u toku večeri non-stop ljubila sa Slobom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija