• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

26.10.2017

21:19

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Pogledajte kakve GUZE imaju ZADRUGARKE i ŠTA RADE!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Pogledajte kakve GUZE imaju ZADRUGARKE i ŠTA RADE!

Podeli vest

Ovog podneva zadrugari su dobili zadatak da uz određenu muziku pripreme koreografiju koju će izvoditi u okviru manjih grupa. U istoj grupi bile su Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Luna Đogani, Sanja Stanković, Teodora Džehverović i Zorana Stefanov, a od muškaraca u ovoj ekipi su se našli Sloba Radanović i Bane Čolak

Kako su u ovoj ekipi većinom devojke, akcenat je stavljen na njihov seksepil, pa je takva i koreografija. Naime, devojke su odlučile da svojim nastupom zavedu sve koji isti budu gledali, a po svemu sudeći to će im lako poći za rukom.

- Mi mrdamo guzicama, a vi iza ovako tam-tam, tam-tam - objašnjavala je Teodora svojim cimerkama na koji način treba da igraju.

printscreen

U ovoj grupi sve devojke su izuzetno lepo građene, pa ovaj njihov ples iz tog razloga izaziva još veće oduševljenje, a na koji način se one pripremaju možete pogledati u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija