• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.10.2017

17:06

(VIDEO) TEODORA OTVORILA DUŠU I PRIZNALA ANĐELU: Ne mogu sebi da oprostim to što sam se zaljubila u tebe!

Rijaliti

(VIDEO) TEODORA OTVORILA DUŠU I PRIZNALA ANĐELU: Ne mogu sebi da oprostim to što sam se zaljubila u tebe!

Podeli vest

Filip Đukić svojim ulaskom u rijaliti Zadruga uspeo je da pomrsi konce Anđelu Rankoviću i uzdrma njegovu romansu sa Teodorom Džehverović. Iz njihovog današnjeg razgovora jasno je da je Anđelu veoma zasmetala Teodrina bliskost sa Filipom, dok je njoj Mina trn u oku

Teodora je otvorila dušu i u razgovoru sa Anđelom priznala da ne može sebi da oprosti što se zaljubila u njega, kao i da joj je krivo što se sve završilo, a Rankovićev komentar ostavio je sve u čudu.

- Poljubili ste se, a sada se družite. Zašto misliš da ja osećam nešto prema njemu? To su glupe teme. Ja nikada neću leći pored njega. Žao mi je što ne možeš od mene da napraviš nešto što nisam. To se neće desiti nikada. Ja ne mogu samoj sebi da oprostim što sam se zaljubila u tebe, nisam to očekivala sama od sebe. Krivo mi je zbog svega ovoga, krivo mi je što sam ispala ološ. Nije mi krivo što sam bila sa tobom, bilo mi je lepo, a krivo mi je što se završilo - rekla je Teodora Anđelu, dok joj je on poručio:

- Sada ti je došao novi, nastavi sa drugim - rekao je maneken misleći na Filipa Đukića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija