• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

28.10.2017

14:21

DOBRODAŠNA ZADRUGARKA: Poklonila sam dečku NEVINOST ZA ROĐENDAN!

Rijaliti

DOBRODAŠNA ZADRUGARKA: Poklonila sam dečku NEVINOST ZA ROĐENDAN!

Podeli vest

Učesnica Zadruge Teodora Džehverović poklonila je prvom dečku za rođendan - svoju nevinost! Bivša članica grupe "Đavolice" ispričala je u rijalitiju kako je izgledao njen prvi seksualni odnos

I oralno i analno
Uživam i u oralnom, a i u analnom seksu i ne vidim da je tu bilo šta loše
Teodora Džehverović

- U krevet odlazim samo sa muškarcima sa kojima sam u vezi, kad postoji emocija. Tako je bilo i prvi put. Dečku sa kojim sam bila nekoliko meseci za rođendan sam poklonila nevinost. I ne kajem se, bilo je lepo. Jako sam ga volela - ispričala je Teodora.

Devojke u Zadruzi dotakle su se teme analnog i oralnog seksa, a Teodora je imala šta da kaže i na tu temu:

- Kad sam u vezi, volim sve. Uživam i u oralnom i u analnom seksu. Ne vidim da je tu bilo šta loše. Prepustiš se emocijama, daš se pravom dečku i uživaš u svemu tome. Ne razumem devojke koje se kao zgražavaju da nešto ne vole ili im je fuj a da nisu ni probale. Ne možeš da ne voliš nešto dok ne probaš. Zapravo je najbitnije sa kim ćeš sve to uraditi - objasnila je Džehverovićeva.

facebook

Uprkos bogatom iskustvu, njoj ne cvetaju ruže kad su emocije u pitanju jer je Anđelo, sa kojim je bila u vezi, pre dva dana raskinuo sa njom. On je istakao da mu jako smeta pevačicino ponašanje i to što se ponaša razmaženo...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija