• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

01.11.2017

18:35

MATORINA MAMA BESNA: Moja ćerka nije lezbijka, GROZNO JE ŠTO SE LJUBI SA SANJOM!

Rijaliti

MATORINA MAMA BESNA: Moja ćerka nije lezbijka, GROZNO JE ŠTO SE LJUBI SA SANJOM!

Podeli vest

Majka Jovane Tomić Matore, Ana, razočarana je što se njena naslednica u "Zadruzi" smuvala s manekenkom Sanjom Stanković

Majka Jovane Tomić Matore, Ana, kaže da joj je grozno to što se njena ćerka u "Zadruzi" smuvala s manekenkom Sanjom Stanković. Gospođa Tomić je razočarana ponašanjem svoje naslednice i smatra da je ona velika sramota za njihovu porodicu.
- Grozno je to što se Jovana poljubila sa tom devojkom u rijalitiju, sramota nas je zbog nje - započinje priču Ana za Informer.

(VIDEO) POLUDELI OD BESA: Pola zadrugara ŽESTOKO KAŽNJENO, nastala vriska i cika!

Gluma pred kamerama

Matorina majka veruje da njena ćerka nije zaljubljena u manekenku, iako svakodnevno razmenjuje nežnosti s njom. Tvrdi da njena naslednica samo glumi pred kamerama:

Nije lezbijka
Jovan meni nikada nije rekla da je lezbijka, uverena sam da tamo sve vreme folira 
Ana Tomić 

- Ona meni nikada nije rekla da je lezbijka, uverena sam da tamo sve vreme folira i da to nisu njena osećanja. Jovana se kod kuće normalno ponaša, ne znamo je kao devojku koja je naklonjena istom polu niti je ikada o tome pričala.
Nakon što je učestvovala u "Parovima", ugostiteljka iz Železnika obećala je roditeljima da više nikada neće ući ni u jedan rijaliti, ali je ubrzo to i porekla:
- Dala nam je reč da više neće učestvovati u rijalitijima, i onda je samo jedno veče došla kući i rekla da ulazi u "Zadrugu". Izneverila je poverenje porodice. Njoj to ne treba, ona nema ništa od tog učešća.

(FOTO) MATORA PREVARILA SANJU? Pred njom se poljubila sa ovim zadrugarom!

printscreen

Prekršila obećanja
Dala nam je reč da neće više neće učestvovati u rijalitijima, i onda je samo jedno veče došla kući i rekla da ulazi u "Zadrugu"
Ana Tomić 

Nikakve pare neće zaraditi, jer opet može da se pobije tamo, prebije nekoga i onda će da je diskvalifikuju - iskrena je Ana, koja kaže da retko kada ćerku i gleda na televizoru:
- Uvek se isto ponaša, stalno hoće da isteruje pravdu, pa se tako zalepi za nekog, mnogo je emotivna i burno reaguje. Nas je blam što je ona tamo, moj muž i ja nismo uopšte bili za njen ulazak. 

Sve je odvratno 

Ana ističe da nema živaca da prati Jovanino ponašanje u rijalitiju. 
- Neću da se nerviram uopšte, meni je sve tamo odvratno. Njen otac uopšte to i ne gleda. Ja uveče rano idem na spavanje, pa ne stignem da pogledam ni kada su žurke, a i bolje mi je tako. Ne čitam ni novine, ma ne znam ništa niti me i zanima - objašnjava majka Matore.  

(VIDEO) HAOS U ZADRUZI, REAGOVALO I OBEZBEĐENJE: Pale ozbiljne PRETNJE, tri ukućanke JECALE, jednoj POZLILO!

Matora: Sanja, radi šta hoćeš napolju, ali samo dok ja ne stignem

pink.rs

Jovana Tomić i Sanja Stanković pričale su o tome šta će biti kada jedna od njih dve napusti "Zadrugu". Matora je svojoj devojci objasnila da može da se ponaša slobodno ako ona prva izađe, ali samo dok se obe ne nađu u "spoljnom svetu". 
- Radi šta god želiš kada izađeš, sve dok se ponovo ne spojimo u spoljašnjem svetu - izričita je Matora. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija