• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

02.11.2017

20:56

SLOBINA ŽENA PROGOVORILA O SEKSU: Kija otvorila dušu i otkrila da li je spavala sa njim!

Rijaliti

SLOBINA ŽENA PROGOVORILA O SEKSU: Kija otvorila dušu i otkrila da li je spavala sa njim!

Podeli vest

Kristina Kockar sinoć se na poziv prijatelja pojavila na promociji energetskog pića u Beogradu, gde je ljubazno popričala o svemu što intrigira javnost

Iako su mnogi očekivali da će Kija da se pojavi sa dečkom ona je došla u društvu dve drugarice, sa kojima se celo veče smejala odavajući utisak da se oseća bolje nakon teškog perioda kroz koji je prošla.

Nametnulo se pitanje otkud udata žena u noćnom provodu, na šta je ona sa osmehom odgovorila.

- Tako je, skinula sam se sa infuzije, idem vrlo često u Budvu po infuziju! Da se malo našalimo...Taj težak period je iza mene, hvala Bogu. Ne bih sebe htela da pogledam u ogledalu, da sad plačem, da se nerviram, jer ja to nisam zaslužila.

Na još jedno šaljivo pitanje, kako se oseća kao udata žena pošto ne izgleda tako, Kija je bila duhovita.

Printscreen You Tube

- Je l' ovako izgleda ostavljena žena?! Ne, ovako izgleda srećna žena. Ja jesam zakonski udata i i dalje poštujem mog muža kao muža. Ali, ako druga strana to ne poštuje valjda imam pravo da nastavim sa svojim životom. Rijaliti je jako dugačak, ja se nadam da će Slobodan pobediti i ovaj put apelujem na sve glasače da Slobodan pobedi. Bilo bi mi jako drago - rekla je Kija, a na pitanje zbog čega bi to volela, rekla je da je on to zaslužio.

Printscreen TV Pink

- Mislim da je zaslužio svaki cent od te nagrade. Ne znam da li mu je neophodna, ali je zaslužio. Kao jedan čovek koji je uradio sve za rijaliti mislim da je potpuno zaslužio.

Prokomentarisala je i komentare koji kruže po društvenim mrežama, da će Luna da ostavi Slobu čim izađu iz rijalitija pošto je, po pričama, upravo Kija bila ta koja je finansirala Slobu.

SLOBINA MAJKA RAZOČARANA U SNAJKU: Kija je uništila mog sina!

- Ja sam jako siromašna... Nemojte da pričate ljudima da ja imam pare, neko će me sačekati tamo na Dorćolu i napašće me- našalila se Kija, a onda je dala ozbiljan komenar.

Ona je dodala da što se novca tiče, to je između njih dvoje. dodala je i da se nada da će veza između slobe i Lune da opstane i kad se završi rijaliti, jer, kako je rekla "navija za ljubav".

printscreen

Kako je ranije objavljeno da Kija ima novog dečka i da se radi o momku koji se zove Andrija Lazović i koji živi u Budvi. Kija je to sada i potvrdila.

printscreen/Instagram

- Ja sam jako srećna. U srećnoj sam vezi koja se dogodila u lošem trenutku. To mi je samo pokazalo koliko neko može da bude tu za tebe, koliko može da bude pravi muškarac i da ti pokaže...da probudi ženu u tebi - zadovoljno je rekla Kija.

(FOTO) OVO JE LJUBAVNIK SLOBINE ŽENE! Prve zajedničke fotke Kije Kockar sa novim dečkom!

Na pitanje da li će ona biti ta koja će pozvati Slobodana kada se "Zadruga" završi, Kija ima oštar odgovor.

- Ja njega sigurno neću pozvati. Razmišljala sam o tome šta bih mu rekla i mogu ti reći da mi je prošlo jedno 30.000 scenarija kroz glavu - kao svaka žena da ću da mu iskopam oči, pa da ću da vrištim, pa da ću da ćutim, kuliram... Sad, iskreno, ne vidim razlog za komunikacijom sa njim.

Na pitanje da li je ili nije podnela zahtev za razvod, Kija kaže:

- Nisam, jer ne želim da pravim cirkus i da radim nešto što ne može da se realizuje. On to može da uradi, za šta ga i porzivaju tamo. To je do njega, ali ja to nikad ne bih uradila. To će se rešiti kad izađe, jer je to jedino ljudski. Mi imamo zajedničkog advokata, za sada, i nadam se da će to biti sporazumno.

printscreen/Instagram

Izjavu Slobe da dve godine sa Kijom nije imao seks, njegova još uvek zakonita supruga delimično je potvrdila tu priču, ali sa jakim obrazloženjem.

SLOBINA ŠOKANTNA ISPOVEST! Otkrio bolne detalje iz burnog braka sa Kijom!

- Pa dobro, nije to baš tako. Ja sam imala i neku operaciju i... Mislim da nije lepo da pričam o tome, to je previše intimno za javnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija