• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.11.2017

22:30

(VIDEO) NJU JURE KRUPNE ZVERKE: Goga Sekulić otkrila sve o ovoj učesnici Zadruge!

Rijaliti

(VIDEO) NJU JURE KRUPNE ZVERKE: Goga Sekulić otkrila sve o ovoj učesnici Zadruge!

Podeli vest

Sandra Bajić, poznatija pod svojim umetničkim imenom MC Alex, već treću nedelju učesnica je rijalitija Zadruga. Svojim atraktivnim izgledom privukla je pažnju kako gledalaca, tako i muškog dela zadruge, što ženama nije nimalo prijatno. O tome kakva je ona i šta možemo da očekujemo od nje, za Pink.rs progovorila je njena drugarica i koleginica sa kojom je snimila i duet, "Dečko moj", Goga Sekulić

- Prvenstveno moram da kažem da sam oduševljena time kako je Zadruga urađena, zaista je sve na vrhunskom nivou, ceo grad. Što se tiče Sandre, iako ne stižem puno da pratim jer živim u Švajcarskoj, ono što sam videla do sad mi se dopada. Vidim da se uklopila, da drži do sebe i ne da na sebe, što je najvažnije. Ali, ako ostane duže, biće svašta - započela je Goga razgovor.

Obzirom na to da je Aleks do sada imala samo par svađa, sa Macom Diskrecijom i Teodorom Džehverović i Jelenom Golubović, Goga je otkrila da ona ipak još uvek nije "pokazala zube":

printscreen

- Ona je mnogo toleranta i mislim da ide na varijantu da čeka da je neko skroz isprovocira, a ako u tome uspeju, nastaće haos. Ja sam je savetovala pre ulaska da bude dama, da ni sa kim ne ulazi u fizički sukob, samo verbalno. Međutim, nije isto unutra i napolju. Ja sam na "Farmi" bila isprovocirana, pala mi je roletna i uradila sam šta sam uradila jer sam ishitrena. Isto se desilo i Anđeli Veštici u Zadruzi, koja je velika lafčina, ne ćuti nikom i isprovocirana je kao i ja. Nadam se da se Sandri to neće desiti.

Na pitanje da li će se možda desiti ljubav i da li će se Aleks zaljubiti u Zadruzi, Goga je otkrila nešto zanimljivo:

- Da se ne uvrede muškarci u Zadruzi, ali nijedan nije njen tip. Nju jure krupne zverke, ona je prava zavodnica u Banjaluci i znam da nju žele ozbiljni tipovi. Ali, ko zna, od dosade može da se zaljubi i u fotelju (smeh). Ona je pravi ženski džek, mi smo zajedno bile na Mikonosu, ona me je pozvala da idem sa njom i odlično smo se provele, devojka voli da uživa, da se sređuje, njen život su putovanja, stalno je na Ibici i svuda po svetu - otkrila je Goga.

Pevačica se osvrnula i na ljubavne veze u Zadruzi o kojima svi pričaju:

Sve te veze su nerealne. Možeš imati simpatiju, flert ništa ne košta, ali nijedna veza iz rijalitija ne opstaje, a kamoli da dođe do braka. Iskreno, sve mi je to nekako bljak - bila je otvorena Goga, koja je otkrila da su njeni favoriti Aleks i Miki Đuričić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija