• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.11.2017

16:22

VENČALI SE DIVNA I MARKO! Ovako je izgledala prva svadba u rijalitiju Zadruga!

Rijaliti

VENČALI SE DIVNA I MARKO! Ovako je izgledala prva svadba u rijalitiju Zadruga!

Podeli vest

Danas posle 15 časova svi učesnici Zadruge došli su ispred hotela gde je bila smeštena Divna koja se čitavog dana pripremala za trenutak kada će Marku reći sudbonosno 'da'

Nakon malog incidenta, svatovi su se okupili ispred hotela gde je bila smeštena Divna, a kada su kupili mladu, ona je povela kolo sve do glavnog dvorišta gde je Marko trebao strelom da skine jabuku i da se mladenci zvanično venčaju. Iz trećeg puta on je uspeo i Janjuš mu je čestitao.

Kako je jabuka bila pogođena, Divna i Marko mogli su da stanu ispred matičara.

Nakon dugog veselja, matičarka je konačno došla u Zadrugu i mladenci su stali ispred oltara.

Printscreen TV Pink

- Zaključićemo brak Divne i Marka. Brak se uređuje zakonom samo onda kada ne može drugačije. Zato ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Živite lepo. Ponekad budite malo i ljubomorni, ali ne jedan na drugog već na svoj brak - poručila je matičarka.

Marko je zadržao svoje prezime, dok je Divna uzela njegovo. Nakon što su se odlučili kako će se ubuduće prezivati, mladenci su rekli sudbonosno ''da''.

BIĆE VESELO! Poznata pevačica će zabavljati goste NA SVADBI DIVNE I MARKA!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija