• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.11.2017

10:20

(VIDEO) RAZMENA PARTNERA! Luna se nabacivala Sanji, Matora poludela i spopadala Slobu!

Rijaliti

(VIDEO) RAZMENA PARTNERA! Luna se nabacivala Sanji, Matora poludela i spopadala Slobu!

Podeli vest

Prošle noći u toku razgovora Matora i Luna počele su da komentarišu svoje partnere. Blogerka je za Sanju rekla kako "brutalno" izgleda i kako bi sa njom rado vodila ljubav da voli žene

- Kunem ti se da sam nastrana ne bi mi se Sanja omakla! To je osoba zbog koje bi postala nastrana! - iskrena je bila Luna.

Mića se ubacio komentarom kako njima ozbiljno nedostaju seksualni odnosi, dok se Jovani nisu svidele ove Lunine reči zbog čega je počela da provocira drugaricu i deli komplimente Slobi.

- Slobo volela bih da ti popušim tvoj veliki k*rac! Mnogo si seksi i ne znam... Slobo, jako mi se sviđa tvoj penis! Jedva čekam da ližem tvoj veliki č*ar! - rekla je Matora.

- E moje vi kada bi imale po jednog Slobu! - ponosna je na svog momka bila Luna Đogani.

(VIDEO) VREĐALI SE, PREVRTALI KREVETE, VRIŠTALI, LOMILI! Luna i Sloba se posvađali kao nikada do sada!

SLOBINA ŽENA PROGOVORILA O SEKSU: Kija otvorila dušu i otkrila da li je spavala sa njim!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 6 godina

Taman posla .I ovaj jedan je previse i retko glup muskarac!!!

Mika

pre 5 godina

Kakvi perverznjaci. Do kraja ce biti i grupnjaka.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija