• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2017

13:06

(VIDEO) E SAD JE ČEKA PAKAO! Ovo je novi vođa i već je ŽESTOKO ZAPRETIO Jeleni Golubović

Rijaliti

(VIDEO) E SAD JE ČEKA PAKAO! Ovo je novi vođa i već je ŽESTOKO ZAPRETIO Jeleni Golubović

Podeli vest

Sinoć je Belu kuću napustila Pinkova zvezda Dijana Hazirović koja je u "Zadruzi" boravila samo nedelju dana. Kao što to pravila nalažu, izbačeni zadrugar postavlja Velikog vođu za naredni nedelju, pa je tako bilo i ovog ponedeljka

Zorana Stefanov kojoj je danas istekao mandat, pročitala je Dijanino pismo.

- Dragi zadrugari, bila mi je zaista velika čast što me Pink kompanija pozvala da budem deo svega ovoga. Moje druženje sa vama ću da pamtim iako je trajalo samo sedam dana, a neke čekam napolju da nastavimo započeto prijateljstvo. Sami znate da se možda i nisam najbolje snašla i mislim da je bolje što je ispalo sve ovako. Dragi moji, borite se, čuvajte se, ne dajte na sebe nikako. Za gazdu bih odabrala Janjuša jer je on moj favorit i želela bih da pobedi! Mislim da će se super snaći kao gazda - poručila je Dijana Hazirović. 

(VIDEO) BIĆE VESELJA! Sprema se nova svadba u Zadruzi?!

Nakon toga je na dužnost stupio Janjuš koji se zahvalio Dijani. 

- Hvala Dijani što me je postavila za gazdu. Biću normalan kao i prvi put. Potrudiću se da pravedno podelim novac, jer to je svima očigledno najbitnije, njih 15 me već pitalo - rekao je Janjuš.

Mnogi Zadrugari su još sinoć posumnjali da će izbor vođe biti baš ovakav. Sve učesnike je interesovalo koliko će im novca dati.

(VIDEO) PANIKA MEĐU ZADRUGARIMA! Lepi Mića zaurlao: Zovite lekara!

- Koliko ćeš kome dati, hajde, reci - rekla je Jelena Golubović.

- Tebi ću dati najmanje, kad se odmah interesuješ - rekao je novi Veliki vođa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija