• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.11.2017

21:30

ANABELI SE NE DOPADA KAKO TRETIRAJU NJENU ĆERKU: Dala bih 50.000 evra da Luna izađe iz Zadruge!

Rijaliti

ANABELI SE NE DOPADA KAKO TRETIRAJU NJENU ĆERKU: Dala bih 50.000 evra da Luna izađe iz Zadruge!

Podeli vest

Anabela Atijas ne može više da gleda nepravdu koja je načinjena njenoj ćerki, pa bi platila i basnoslovne penale, samo da vidi ćerku kod kuće

Anabela Atijas želi po svaku cenu da izbavi ćerku Lunu Đogani iz Zadruge jer joj se ne dopada kakav tretman ima tamo. Pevačica je potresena činjenicom da je njenom detetu oduzeta hrana na nedelju dana zbog toga što je Sloba Radanović krenuo u zajedničku kupovinu i ukrao brijač, pa su oboje kažnjeni.

Najgore od nje
Moja Luna nije ovo sada što gledate, ja je takvu ne poznajem. Ovaj rijaliti je izvukao najgore iz nje,
Anabela Atijas

Anabela tvrdi da, bez obzira na to što svi misle da Luna zbog nje ima privilegije u rijalitiju, to baš i nije tako.

- Luna je najviše kažnjavana, ona je najveću sramotu i poniženje doživela tamo, kada joj je oduzeta hrana na sedam dana. Pa u zatvoru ljudi dobijaju da jedu. Moje dete je dostojanstveno i ne ume da prosi i traži, a niko je nije ponudio ničim. Uskraćeno joj je jedno od deset ljudskih prava. U Aušvicu su ljudima bacali komad hleba da jedu, kao i u ubicama u zatvoru - kaže pevačica za Hit.

Zbog nepravde koju njena ćerka trpi Anabela hoće što pre da je vidi napolju.

- Sve je otišlo predaleko, ovo više nije igra. Ja ću da stojim iza svih njenih postupaka, ako treba platiću kaznu. Ukoliko ona želi da izađe, hoću da joj se otvore ta vrata. A ja sam spremna da snosim posledice. Naravno da bih bila spremna da platim penale od 50.000 evra! Ona je moje dete, ja sam za nju spremna sve u životu da dam. Kakva god na svetu bila, moja je i neću nikome na svetu da dam na nju - izričita je bivša žena Gagija Đoganija.

ZBOG OVOGA SLOBA NE MOŽE DA SE RAZVEDE DOK JE U ZADRUZI? Evo koji USLOV mu je dala Kija!

Printscreen TV Pink

Pevačica priznaje da joj je preteško da svoju naslednicu gleda uplakanu i nesrećnu.

- Preveliki mi je pritisak, meni koja sam ovde u kući, a mogu da zamislim kako je njoj. Moja Luna nije ovo što sada gledate, ja je takvu ne poznajem. Ovaj rijaliti je izvukao najgore iz nje. Sve nepravde koje su joj načinjene stoje joj u malom mozgu i ona puca po šavovima. Najsrećnija bih bila kada bi ona napustila rijaliti - iskrena je Anabela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija