• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2017

11:40

ZADRUGA SE TRESE OD OPTUŽBI! Takmičarka imala SEKS sa stricem svog dečka!?

Rijaliti

ZADRUGA SE TRESE OD OPTUŽBI! Takmičarka imala SEKS sa stricem svog dečka!?

Podeli vest

Sukobi u Zadruzi polako iznose sve mračnije tajne za koje se nije znalo do sada, a upravo takvu jednu je izneo novinar Milan Milošević

Između novinara i rediteljke Jelene Golubović postoji netrpeljivost od samog ulaska u Zadrugu.

Konstantno se svađaju, prepiru i vređaju.

(VIDEO) FILIP ĐUKIĆ SE STRASNO LJUBIO SA OVOM ZADRUGARKOM, a kleo se da mu je drugarica!

Sada su se njih dvoje posvađali kad je Jelena rekla da Žižin stajling nije prikladan i da ne ide uz njene godine, na šta je Milan burno odreagovao.

- Žena izgleda kao grom, Jelena, ti si bolesna žena. Pogledaj mržnju u tvojim očima. Pusti trideset ljudi na miru, je l' moguće da si toliko bolesna? Žena izgleda kao milion dolara. Bradata kravo, bradata štalarko - vikao je Milan na Jelenu, a ona mu je uzvratila.

OTKRIVAJU SE MRAČNE TAJNE ZADRUGARA! Marko DNK podvodio Divnu, u njihovoj kući dozvoljavao drugarima da imaju seks sa njom

- Vodi ti računa ko tebe gu*i, ljigavi ge*u - vikala je Jelena, a Milan joj je poručio da će joj zbog tih uvreda uzeti 50.000 evra, da bi se onda svađa nastavila:

NE PRESTAJE DA PLAČE! Matora prolazi kroz PAKAO svaku noć: Desiće se NEŠTO LOŠE

- Je*ala si se sa Čupinim stricem dok si bila sa Čupom, srami se, bagro - rekao je Milan Jeleni, a ona je uzvratila osmehom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija