• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Iformer.rs

17.11.2017

12:52

DRAMA U SELU GLOŽANE! Marku i Divni DNK oduzeli ćerku?!

Rijaliti

DRAMA U SELU GLOŽANE! Marku i Divni DNK oduzeli ćerku?!

Podeli vest

Dva socijalna radnika juče posetila dom Kocićkinog oca Tome Milanovića u selu Gložane i odveli dvogodišnju Kristinu, koju će vratiti roditeljima kada budu izašli iz rijalitija

Učesnici najgledanijeg rijalitija Zadruga Marko i Divna DNK ostali su bez dvogodišnje ćerke Kristine.

Odlukom suda, socijalna služba oduzela je dete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima živi.

OTKRIVAJU SE MRAČNE TAJNE ZADRUGARA! Marko DNK podvodio Divnu, u njihovoj kući dozvoljavao drugarima da imaju seks sa njom

Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

HAOS PRVE BRAČNE NOĆI! Divna želela seks, Marko je odbio i krenuo da vređa!

- Kuku, šta ćemo da radimo?! Dva radnika iz socijalne službe, dečko i devojka, došli su kod nas. Rekli su mami: „Oblačite dete i krenite s nama u socijalno." Majka je s Kristinom i njima otišla u Svilajnac i oni su zadržali dete. Majka se plačući autobusom vratila u selo. Rekli su joj samo da ćemo dobiti dete kad majka i otac izađu iz rijalitija. Tata je očajan, majka samo plače. Ja sam bila u školi kad se sve to dešavalo - kroz suze priča i Divnina sestra Milica i tvrdi da su se oni odlično starali o Kristini.

Screenshot (YouTube)

Pre odlaska u rijaliti, popularni par je ćerku ostavio Divninom ocu i nagluvoj majci, uz obećanje da će se vratiti za dva-tri dana. Centar za socijalni rad je morao da ide u obilazak, s obzirom na to da deda nije zakonski staratelj, a iako su se u kući svi starali o Kristini, uslovi koje su zatekli bili su zapanjujući.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija