• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.11.2017

21:46

(VIDEO) ZADRUGARI NA TEŠKIM MUKAMA: Moraju da trpe sve vremenske prilike!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGARI NA TEŠKIM MUKAMA: Moraju da trpe sve vremenske prilike!

Podeli vest

Izazov koji je danas pred zadrugare postavio Veliki šef, učesnicima je u prvi mah bio smešan i zanimljiv, mislili su ništa lakše, međutim kako je vreme odmicalo malo je falilo da propadne zadatak

Naime, njihova današnja obaveza je bila da ceo dan po smenama koje traju pola sata, stoje na crnoj kocki sa zvonom u ruci, pri čemu ni jednu sekundu kocka ne sme biti slobodna.

Jedna crna kocka je u dnevnom boravku, a druga napolju. Zadrugari su se smenjivali na takav način što prvi koji je stajao na crnoj kocki sklonio jednu nogu, a drugi učesnik istovremeno svojom kročio. Najveći problem je predstavljala ta kocka napolju jer su zadrugari morali da stoje  na istoj i dok pada kiša kako bi zadatak bio uspešno završen. 

Printscreen You Tube

Maca Diskrecija je prva pokisla, ali ona nije za to marila jer je svoju motivaciju tražila u Bori Santani. Potom su kroz isto prošli Anđelo Ranković, Milan Milošević, Jovana Tomić Matora, Divna DNK. A u dnevoj sobi smenjivali su se MC Aleks, Sanja Stanković, Zorana Stefanov i Sara Reljić.

Da li je Veliki šef iskušava do koje mere su zadrugari spremni da idu kako bi zaradili nagradu ili ih kažnjava zbog kršenja pravila Bele kuće, ostaje nepoznato, dok se zadatak ne privede kraju.

Printscreen You Tube

Kako su odolevali kiši i da li su uspeli da ispune ovaj zadatak pogledajte u sledećim video - snimcima. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija