• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/infromer.rs

21.11.2017

14:26

BIVŠI MUŽ UČESNICE ZADRUGE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Divnu DNK je otac silovao, a za mene ju je udao da mi uzme sve pare!

Rijaliti

BIVŠI MUŽ UČESNICE ZADRUGE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Divnu DNK je otac silovao, a za mene ju je udao da mi uzme sve pare!

Podeli vest

Divna Milanović trenutna učesnica rijalitija Zadruga poznatija kao Divna DNK, pre braka sa Markom imala je još jedan brak sa pilotom Almirom Asanovićem

On je izneo šokantne optužbe na račun Divninog oca Tome i otkrio da je Divna prošla kroz pravi pakao u životu, kada ju je kako on tvrdi otac Toma silovao.

- Bio sam u čudu kad me je molila da je prihvatim kao ženu, plakala je kao kiša. Rekla mi je: "Silovao me je otac, nisam jela četiri dana, nemam ličnu kartu". Počeo sam da plačem. Šokirao sam se da jedan roditelj tako nešto može detetu da uradi - tvrdi Almir.

printscreen

On dodaje da je Divninom ocu najviše zamerio kada ga je nazvao Romom i tvrdi da je on notorni alkoholičar koji bi uradio sve zarad novca.

- Kako ga nije sramota, us*anko jedan, da kaže da sam Rom. On je bitanga i notorna pijanica. Udao je ćerku za mene da mi potroši sve pare. Došao je i pretio. Ja jesam siromašan, ali on je za mene nula. On nema ništa- kaže Almir.

- Pa to nije ni njegova kuća. On sve laže! - rekao je Asanović, a piše Kurir.

Podsetimo, Divnin otac nedavno je pričao o Almiru, za kog je rekao da je još gori od Marka.

- Divna je pre četiri godine živela s Almirom, pa je došla kući i tu sedela. Posle nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma, ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju, kod tog Almira, hteo sam čak i policiju da vodim, ali nije htela da ide od njega. Nedugo posle toga ga je napustila - rekao je Toma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija