• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.11.2017

16:05

(VIDEO) KIJA SE OBRATILA LUNI: Znam šta si sve pričala o meni, sve sam čula i možda ćemo imati problem!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SE OBRATILA LUNI: Znam šta si sve pričala o meni, sve sam čula i možda ćemo imati problem!

Podeli vest

Kako je prošlo nekoliko dana od ulaska Kristine Kije Kockar u Zadrugu, Veliki šef je odlučio da je došlo vreme da Kija prokomentariše svakog od zadrugara ponaosob. Njeni komentari su se nizali, a kada je došao trenutak da se obrati Luni Đogani među zadrugarima je zavladao muk

- Nisam došla ovde da bih imala komunikaciju sa tobom. Ja imam pravo da komentarišem i svašta da kažem i zato ćemo možda imati problem i ovde svi očekuju da ćemo imati problem. Ja ovde problem imam jedino sa Slobodanom. Ti si mene pustila dva puta u wc i ja to poštujem, ti si čovek, ja sam čovek, meni to pokazuje poštovanje. E sad, upadice  ne volim, ja znam šta si sve pričala o meni, sve sam čula i možda ćemo imati problem. Možda ni nećemo imati problem, a možemo imati normalnu komunikaciju - priznala je Kija Luni.

Luna je ćutke potvrdila reči Slobine supruge, a nakon nekoliko minuta sastanku se pridružio i Sloba, pa se Kija i njemu obratila.

- Igrom slučaja Sloba i ja se znamo i spolja i znamo se oči u oči. Prvo kada me je video promenio je trista boja i nije mu bilo drago, ali me je nakon šoka pitao da li mi nešto treba. Mi vodili diskusiju i pred svima i sami dva puta i nakon poslednje diskusije si pao u neku depresiju i volela bih da mi kažeš šta te muči. Kada imaš problem želela bih da mi kažeš to jer se taj problem tiče i mene jer sam ti ja ovde i dalje jedini i najveći prijatelj - rekla je Kija Slobi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17