• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

23.11.2017

08:26

(VIDEO) TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba dočekali jutro svađajući se!

Rijaliti

(VIDEO) TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba dočekali jutro svađajući se!

Podeli vest

Vesna Zmijanac ubedila je Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim zadrugarima, pevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom devojkom Lunom Đogani

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio rečima da je Kristina zbog toga tu.

Sloba na žurki Printscreen TV Pink

- Vesna je došla kod mene u krevet i probudila me - rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je videla u pab-u! 

- Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! TI ne bi sumnjao u mene? - pitala je Luna.

Luna i Sloba se svađajuPrintscreen TV Pink

- Ne bih! Možda i bih! - predomislio se Sloba u sekundi.

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače pevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Kristina Kija KockarPrintscreen TV Pink

Nakon celih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je jako nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zabolelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova devojka napustila.

Svađaju se Luna i SlobaPrintscreen TV Pink

- Tvoja žena mi je uništila veče! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! - vikala je Luna na Slobu.

Radanović je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu, nakon čega je besan izašao iz sobe, otišao u kuhinji, a zatim i u zatvoreni deo pab-a, gde je dugo sedeo sam sa suzama u očima.

Sloba i MikiPrintscreen TV Pink

Nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, Sloba je otišao i legao zajedno sa njim, a onda je u sobu za rehabilitaciju ušla Luna Đogani, nakon čega su se ponovo posvađali. Tada je došlo do rasprave i između pčelara i Jelene Golubović.

Luna i SlobaPrintscreen TV Pink

Radanović je izašao iz sobe, šetao po dvorištu, a kada je pokušao ponovo da priča sa svojom devojkom, ponovo su se posvađali. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu, ali bez bubica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17