• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2017

20:51

PUK’O SLOBA! ZAVRŠIO KOD PSIHIJATRA ZBOG KIJE I LUNE! Polazi kroz pakao, rastrzan između žene i ljubavnice!

Rijaliti

PUK’O SLOBA! ZAVRŠIO KOD PSIHIJATRA ZBOG KIJE I LUNE! Polazi kroz pakao, rastrzan između žene i ljubavnice!

Podeli vest

Sloba Radanović je pukao pod pritiskom zbog ljubavnog trougla u kom se našao u rijalitiju Zadruga

Zvezda najgledanije rijaliti-sapunice Sloba Radanović završio je kod psihijatra zbog supruge Kristine Kije Kockar i ljubavnice Lune Đogani! Pevač više ne može da izdrži pritisak zbog ljubavnog trougla čiji je akter, pa je u jednom trenutku čak želeo da preskoči kapiju i pobegne iz Zadruge.

"Pinkova zvezda" se od trenutka kad je Kija ušla u rijaliti nalazi između dve vatre, pa je na kraju upao u depresiju i preležao ceo utorak. Posle rasprave sa suprugom, ali i burne svađe sa devojkom Lunom koja mu je rekla da se pokajala što se smuvala sa njim, Radanović je potpuno potonuo.

- Nemam volju. Pao sam! Nemam snage da ustanem iz kreveta. Ovo mi je veoma težak trenutak u životu. Nikada se ovako nisam osećao. Ceo dan ništa nisam jeo, a već danima nisam spavao. Ispao sam najlošiji čovek u Srbiji. Mnogo sam povredio Kiju i to sebi ne mogu da oprostim. Pokušavam da makar ovde budem čovek prema njoj, ali onda time povređujem Lunu - rekao je slomljeni Sloba "Drvetu mudrosti", a potom dodao:

Kija zabrinuta za Slobu
Kija je u jednom trenutku prišla svom suprugu da proveri da li je dobro.- Čujem da hoćeš da izađeš? Jel sve ok? - pitala ga je Kristina, na šta joj je on samo kratko rekao da jeste.

- Sve više razmišljam da pobegnem odavde. Neću ovo preživeti.
Pevač je potom kazao da mu je potrebna pomoć:

- Celo telo mi se trese. Treba mi lekar. Moram sa nekim da razgovaram.

Produkcija je odmah izvela Radanovića iz Zadruge kako bi ga pregledali lekar opšte prakse i psihijatar. On je primio koktel vitamina, kao i lek za smirenje.

- Svi takmičari imaju na raspolaganju psihološku pomoć, ukoliko je zatraže. Sloba je porazgovarao sa psihijatrom o svemu što mu se dešavalo poslednjih meseci. On je pod velikim pritiskom i počeo je da puca. Tek sad je shvatio kakav je pakao napravio od svog života, opterećuje ga i šta ljudi napolju misle o njemu. Plaši se da će ga Luna definitivno ostaviti i da je onda sve ovo bilo za džabe. Posle razgovora mu je bilo bolje, pa je čim se vratio u kuću jeo i bio malo raspoloženiji - kaže dobro obavešten izvor Informera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17