• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.11.2017

08:35

(VIDEO) ŠTA KIJA ŽELI: SLAVU NOVAC ILI MUŽA? Četiri puta sa Slobom bila pred razvodom, stanari Zadruge zbunjeni!

Rijaliti

(VIDEO) ŠTA KIJA ŽELI: SLAVU NOVAC ILI MUŽA? Četiri puta sa Slobom bila pred razvodom, stanari Zadruge zbunjeni!

Podeli vest

Zadrugari su imali priliku da vide sve svađe Lune i Slobe koje su se desile u noći između srede i četvrtka. Glavni povod njihovih svađa bila je njegova žena Kristina Kockar. Kako bi ih smirio, savete je davao Miki Đuričić, što je oduševilo i ukućane i publiku

Nešto kasnije Miljan Vračević, Milan Milošević, Saška Karan, Lepi Mića, Đekson, Janjuš i Miki pričali su o ovom trouglu. Oni su razmatrali koji su razlozi ulaska Kristine Kockar u "Zadrugu" rijaliti program koji obožava ceo Balkan.

- Po meni jedina opcija zašto je ušla ova Kija su pare! - rekao je Janjuš.

Printscreen TV Pink

- A i slava! Nemoj za*ebavati! Zbog para? Zbog slave! - nastavio je Lepi Mića.

Miki Đuričić rekao je kako će lepu slavu dobiti, naravno, bio je ironičan. Pčelar je pričao i zbog čega je davao savete Luni i Slobi. Smatra da ostali ne bi trebalo puno da se mešaju u njihovu vezu.

(VIDEO) TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba dočekali jutro svađajući se!

- Ja sam jednom rekao najboljem drugu nešto za devojku kada su se posvađali. Oni nastavili dalje, ja ostao bez druga! I da je najveća k*rva, to ne treba da kažeš! - izjavio je Miki.

Printscreen TV Pink

- Po meni, to što je došla je toliko jadno. Zamisli ti pred tolikim narodom, prosto... ali.. tu ima jedno malo slatko ali! - pričala je Saška.

Printscreen TV Pink

Ona je dodala da je brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića još uvek svež i da nikada nije videla Kiju da pati zbog toga. Pevačica smatra i da je Slobina žena svojim ulaskom u "Zadrugu" dodala so na ranu koja je užasno boli, a da je pevač mogao makar da podnese zahtev za razvod braka.

KIJA BRUTALNO IZVREĐALA SLOBU: Ti si dečko debil

- Ona je četiri puta tražila razvod braka, ali on nije hteo - ubacio se Milan Milošević.

Printscreen TV Pink

- Šta misliš, da li bi ovaj napravio to da je cvetalo?! Nisu se viđali po tri meseca. Ona nije uzela njegovo prezime - govorio je Miljan.

Lepi Mića, još jednom je ponovio kako je Kija tu zbog slave i novca, a ne zbog muža. Kako je izgledalo sve ovo, možete pogledati klikom na video-prilog koji se nalazi u nastavku teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija