• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

26.11.2017

09:53

KIJIN OTAC DOŽIVEO SRČANI UDAR ZBOG SLOBE I LUNE! Stjuardesina porodična drama pre ulaska u Zadrugu!

Rijaliti

KIJIN OTAC DOŽIVEO SRČANI UDAR ZBOG SLOBE I LUNE! Stjuardesina porodična drama pre ulaska u Zadrugu!

Podeli vest

Tata Kristine Kije Kockar, Miša, umalo je umro jer se mnogo nervirao što mu je zet javno prevario ćerku u rijalitiju "Zadruga"

Otac Kristine Kije Kockar, Miša, doživeo je srčani udar desetak dana pre njenog ulaska u "Zadrugu". Kako Informer saznaje, on se mnogo nervirao što mu je zet Sloba Radanović javno ponizio ćerku i prevario je sa Lunom Đogani.

Stjuardesi je to bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je odlučila da uđe u rijaliti kako bi dokazala da sve što se o njoj priča nije tačno.

Zbog tate ušla u rijaliti
Kristina je posle ovog događaja prelomila da uđe u rijaliti i da dokaže da nije bila tako loša žena kao što Sloba priča

- Miša je pod ogromnim stresom od kada se Sloba smuvao sa Lunom. Nije mogao da veruje svojim očima! Mnogo se potresao što se brak njegove ćerke raspada, i to tako javno. Pogađalo ga je sve što se o Kiji i Slobi piše, priča po Zrenjaninu i izgovara u rijalitiju. On je težak srčani bolesnik i nerviranje je prouzrokovalo da doživi infarkt. Jedva je preživeo - kaže za Informer izvor blizak Kijinom ocu.

pink.rs

On nam otkriva da je Kristina čim je čula da joj je otac kritično, odmah sela u kola i otišla kod njega u bolnicu u Zrenjanin.

Jecali i plakali
Kada je saznala šta se njenom ocu dogodilo, plakala je i jecala. Četiri sata je bila kod njega u poseti. Zajedno su plakali

- Ona je jedva vozila do Zrenjanina. Jecala je, plakala, krivila je sebe i Slobu zbog svega što se desilo njenom ocu. Zadržala se u poseti četiri sata. Isplakali su se oboje. Rekla je tati da se ne sekira, da ona više ne voli Slobu i da su njene emocije presečene hirurškim nožem posle njegove preljube. Otac joj je objašnjavao da ga mnogo boli što je tako javno ponižena i što još na sve to u rijalitiju pričaju kako je ona bila loša žena koja nije kuvala, prala. E tada je pukla i odlučila da uđe u Zadrugu i dokaže kakva je - objašnjava naš sagovornik, koji dodaje da su Kijinom ocu do sada ugrađena tri bajpasa i da i dalje teško podnosi sve što se njegovoj ćerki dešava.

Printscreen TV Pink

Sve ovo je i sama Kija indirektno potvrdila u šou-programu. Ona je više puta rekla mužu da je svojim postupkom povredio mnoge ljude.
- Nisi ni svestan kako je to uticalo na moju porodicu. Ne mogu ovde da ti kažem, ali shvatićeš kada izađeš iz Zadruge - rekla mu je Kristina, a on je odgovorio da je svestan toga:
- Meni je žao zbog svega što se dogodilo. Jednostavno, zaljubio sam se. Otići ću kod tvojih roditelja, i kod oca i kod majke i izviniću im se. Ti znaš da ih ja veoma poštujem.

Viđala se sa Andrijom još letos
printscreen/Instagram

Na Instagram profilu Kijinog dečka Andrije postoji video klip koji je objavljen još 25. jula, a na kojem su on i Kija. Lunini i Slobini fanovi su odmah poručili da je ovo dokaz da je Kristina bila sa Crnogorcem i pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, dok Kijini prijatelji poručuju da ona nikada nije ni krila da se nekoliko puta srela sa njim dok je bila u braku, ali samo prijateljski.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 6 godina

Ma dajte dojucer jenije nipriznavao! SMESNI SU KOCRTANI FILM!!!

Nina

pre 6 godina

Kija je rođena iz vanbračne veze oženjenog muškarca, koji je imao decu u braku i Kijine majke, slobodne žene. Kija 28 godina nije razgovarala sa ocem, sama je o tome pričala u Zadruzi, a on se sada kao potresao...gluposti...onomad pročitah da neće da čuje za nju, vi sada pišete da je imao infarkt...nije jasno ni čije prezime Kija, kao vanvračno dete nosi...

Nina

pre 6 godina

Kija jerođena iz vanbračne veze njene majke i čoveka koji je bio u braku i imao decu i koji se nikada nije razveo! Taj otac je nije priznavao i Kija 28 godina nije imala kontakt sa njim, sama je pričala o tome u Zadruzi, a taj isti otac je onomad rekao za neke medije da se stidi Kijinog ponašanja i da ga Kija ne interesuje. Sve što ste napisali je čista izmišljotina!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija