• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.11.2017

11:30

(VIDEO) LJULJAO SE KREVET DO ZORE: Čim se vratio u Zadrugu, odmah su se dohvatili!

Rijaliti

(VIDEO) LJULJAO SE KREVET DO ZORE: Čim se vratio u Zadrugu, odmah su se dohvatili!

Podeli vest

Pevačica Sara Reljić sinoć nije skidala osmeh sa lica kada je na vratima ugledala svog dečka Vojketa, koga je upoznala u Zadruzi

Reper je prema njoj u startu bio veoma hladan i nije pokazivao znake sreće što vidi pevačicu.

On je pored Andrijane Radonjić i Saše rudara, jedan od zadrugara koji se juče vratio odlukom glasova publike. Sinoć su u studiju bile i novinarke koje su pitale repera da li će svojoj devojci reći za prevaru koju je imao van kamera. Podsetimo, pre nekoliko nedelja u Zadrugu se uključila devojka koja je rekla kako je sa Vojketom imala ljubavnu aferu u jednom klubu.

pink.rs

Sara je ostala zatečena onim što čuje, ali njoj to nije smetalo da sa reperom nekoliko sati kasnije završi u vreloj akciji ispod pokrivača pred punom spavaćom sobom. Njih dvoje pred zoru nisu pričali, jer nisu dolazili do daha od vrelih poljubaca. Biće da su se uželeli jedno-drugog i da im je baš drago što su se napokon dodirnuli. Vojke je možda bio hladan prema Sari na ulazu, ali je zato pevačici i te kako bilo toplo u krevetu sa njim.

pink.rs

Inače, Saru je danima pokušao da osvoji Filip Đukić, a ona ga je non-stop odbijala, jer je bila verna Vojketu koji je dane van Zadruge provodio sa Sarinom mamom Indirom. To svedoče i fotografije koje nedeljama već kruže po društvenim mrežama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija