• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.11.2017

21:54

(VIDEO) LUNA RAŠIRILA NOGE, a onda joj je Sloba ZAVUKAO RUKU!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA RAŠIRILA NOGE, a onda joj je Sloba ZAVUKAO RUKU!

Podeli vest

Luna Đogani često ističe da je pre svega jedna moralna žena, iako je rasturila brak Slobi Radanoviću i to pred kamerama, u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Ipak, ono što je dozvolila Slobi da joj uradi, pokazuje drugačije

Sloba i Luna su ležali u krevetu zajedno, kada je ona u jednom trenutku zadigla suknju. Tada je Sloba zavukao svoju ruku, a ono što je šokantno jeste da su to radili pred svima. Istina, on joj je mazao nogu kremom, ali je sve to delovalo veoma čudno onom koji nije znao šta se dešava.

Kada je završio sa poslom, Sloba rešio da odmori glavu na Luninoj nozi, i to sve pred očima ostalih zadrugara, ali i milionskog auditorijuma.

Објава коју дели Chelo Boos (@cheloboos) дана 26. Нов 2017. у 12:02 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija