• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

28.11.2017

22:09

(VIDEO) DEFINITIVNO RASKINULI: Posle žučne rasprave pred svima, ZAVRŠILI ZA SVA VREMENA!

Rijaliti

(VIDEO) DEFINITIVNO RASKINULI: Posle žučne rasprave pred svima, ZAVRŠILI ZA SVA VREMENA!

Podeli vest

Gledaoci Zadruge pomno prate sve ljubavi koje se rađaju u ovom rjialitiju, a u utorak su mogli da prate i žučnu raspravu, a zatim i kraj romanse ovog para

Bane Čolak i Nena Petrović privukli su pažnju gledaocima rijalitija koji obara sve granice, Zadruge. Iako je ona pričala da su samo prijatelji, skoro svake večeri završila je kod njega u krevetu, gde su razmenjivali nežnosti.

Printscreen TV Pink

Međutim, otkako je u impresivnom gradu "puštena buva" da je Nena napolju bila verena pet puta, sve se promenilo među njima. Naime, pevačice je optužila Baneta da zna ko je to rekao, na šta se on zakleo da ne zna. Ona mu nije poverovala, pa je na njihov odnos stavljena tačka:

- Ja sam se kleo u majku, ona mi ne veruje! Završili smo! Ja ne želim uopšte da imam kontakt sa tobom, radi šta hoćeš, pričaj šta hoćeš - poručio joj je Bane.

Printscreen TV Pink

Njihovu raspravu pogledajte u videima ispod:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija