• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

29.11.2017

09:48

(VIDEO) SLOBA SE POSVAĐAO SA LUNOM: Hoćeš da mi teraš inat? Mrš bre ti u pi*du materinu, derište jedno!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA SE POSVAĐAO SA LUNOM: Hoćeš da mi teraš inat? Mrš bre ti u pi*du materinu, derište jedno!

Podeli vest

Kristina Kockar zakonita supruga Slobe Radanovića, u ranim jutarnjim satima, žestoko se posvađala sa Milanom Miloševićem i Saškom Karan i to zbog pogačica. Kao pravi muž, pevač je stao u zaštitu svoje žene sa kojom već nekoliko dana spava u sobi za rehabilitaciju

Slobina devojka Luna Đogani, ovo nije mogla da prećuti pevaču. Njih dvoje su se ozbiljno pokačili na sred dnevne sobe, iako su se samo sat vremena pre toga mazili, a blogerka mu govorila da joj nedostaje u krevetu.

 - Rekla sam ti da preteruješ! Zato što tako reaguješ, kao da se ne znam šta desilo! Ja ne mogu iskreno da reagujem, jer će biti da je to sve zbog nje! Čula sam da izazivaš agresiju! Meni je ružno da te gledam takvog - rekla je Luna.

Pevač je odmah počeo da viče i govori kako će uvek da brani svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar, a to je Lunu dotuklo.

-Ne razumemo se! Ne možemo da pričamo! Nemoj da mi se dereš i da izigravaš Tarzana! Sama reč da će da im bacaš hranu je užasna! Nije poenta ni Milan ni Kristina, već tvoj stav! Sledeći put baci sve! - nastavila je blogerka.

-Ti teraš inat meni? Neću da se smirim! Hoćeš da mi teraš inat? Ti mene za*ebavaš? Hoćeš da se stvarno posvađamo, majke mi ti kažem?! - burno je reagovao Sloba.

Radanović je rekao svojoj devojci kako u svađama treba njega da pusti da se prepire sa ostalima, a da ona bude po strani. On je tvrdio kako u svađi sa Milanom Miloševićem nije preterao, iako je želeo da baca hranu po kući.

 -  Ja prema njoj ništa ne osećam! Vidim o čemu se radi! - izjavio je pevač.

 - O čemu se radi? Reci mi da sam ja ljubomorna, jer si ti branio Kristinu?! Znači muka mi je od tebe i od tvojih filmova u glavi! Pali tamo! Mrš! Retard! - nervozno je odgovorila Luna svom dragom.

- Mrš bre ti u pi*du materinu, derište jedno! - ljut je bio Radanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Simon

pre 6 godina

Ma bas me briga sta je uradio taj sonja Sloba, dokle bre vis e uradio ovo uradio ono, ma ko je ON i Luna ? da samo o njemu pisete. Ne GLEDAM i ne CITAM, Dosadni ste vise!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17