• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.11.2017

12:55

(VIDEO) UZBUNA U ZADRUZI! Zvuk sirena uznemiro ukućane!

Rijaliti

(VIDEO) UZBUNA U ZADRUZI! Zvuk sirena uznemiro ukućane!

Podeli vest

Učesnici najgledanijeg rijaliti programa u regionu Zadruga navikli su da svoj dan započinju uz pesmu, međutim često se mogu čuti i razni zvuci koji ih odmah trgnu iz sna, a tako je bilo ovoga jutra

Kada je došlo vreme za buđenje prvih nekoliko minuta zaučuo se zvuk sirena. Ukućanima nije bilo jasno ni kako se zovu, a kamo li šta se dešava. Nakon što su se povratili iz slatkih snova, rauzmeli su da nije ništa strašno i opasno, već da se samo radi o njihovom današnjem budilniku.

Osim efekata sirena ovaj dan zadrugari su započeli i uz zvuk alarma. Prvi na noge skočili su pevačice Saška Karan i Snežana Mišković Viktorija, ali i novinar Milan Milošević, koji se čim je otvorio oči uspeo da se posvađa sa Viktorijom zbog peškira. 

-Viktorija ostavi me na miru! Rekao sam da neću pričati sa ljudima dok ne popijem kafu. Evo sada sam se iznervirao. Mani me se ženo - rekao je Milan.

Ovo buđenje najteže je palo Nemanji Đeriću Đeksonu, mada i njegovom jako dobrom prijatelju Vojketu, koji je prošle noći imao veoma zanimljive akcije u garderoberu sa devojkom Sarom Reljić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija