• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.11.2017

20:16

(VIDEO) LUNA I SLOBA SVE VREME LAGALI! U Zadruzi ŠOK, konačno otkrili sve karte

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I SLOBA SVE VREME LAGALI! U Zadruzi ŠOK, konačno otkrili sve karte

Podeli vest

Tokom prepodneva Sloba Radanović i Luna Đogani, zajedno sa Sanjom Stanković i Borom Santanom pričali su o svojoj vezi. Blogerka je rekla kako je u svoju odluku da uđe u rijaliti program Zadruga bila sigurna tek onda kada je čula da će pevač ući

Rekla je da je tada pričala kako nema šanse da se zaljubi pred kamerama, a sada se toga samo seća. Njih dvoje su se zajedno setili i svojih prvih dana u Zadruzi, kada su krili od drugih cimera svoja osećanja i emocije.

SLOBA DISKVALIFIKOVAN?! Nasrnuo na Milana zbog Kije, opšti haos u Zadruzi

- Mi smo tri nedelje pričali kada smo se muvali, a niko od vas nije čuo, a pričali smo sve i svašta. Čitali smo jedno-drugom sa ustana - zajedno su govorili zaljubljeni.

Sloba je naglasio kako je svoje emocije pre svega najviše skrivao on iz razloga što ga je napolju u tom trenutku čekala supruga.

POJAVIO SE MOBILNI TELEFON U ZADRUZI! Produkcija HITNO REAGOVALA

- Ja ne mogu da verujem sam sebi u tom trenutku šta pričam za stolom. Kažem nešto tamo kada me podignu novinari i pitam sebe da li sam normalan i šta sam sada rekao - prisetio se Sloba dana kada je skrivao svoju romansu sa Lunom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija