• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

30.11.2017

22:36

KIJIN DEČKO PRIZNAO: Razumeću ako se vrati Slobi!

Rijaliti

KIJIN DEČKO PRIZNAO: Razumeću ako se vrati Slobi!

Podeli vest

Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u Zadrugu, njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović nema mira, ali ni njegova devojka Luna Đogani, s kojom se smuvao u rijalitiju

Sve to iz spoljnog sveta posmatra stjuardesin dečko, Crnogorac Andrija Lazović, s kojim je započela vezu nakon što se njen muž pred kamerama smuvao s ćerkom Anabele Atijas.

Lazović je prvi put javno pričao o odnosu sa Slobinom ženom i ističe da ju je podržao da uđe u rijaliti.

- Kija je trpela veliki medijski pritisak. Dugo smo razgovarali i zajedno smo odlučili da je najbolje da i ona bude deo tog projekta jer „zadrugu“ je živela i van Zadruge. A otkako je ona tamo, meni telefon ne prestaje da zvoni. Verujte da i ja trpim isti pritisak kao i ona. Nemam problem s tim što se u javnosti provlači moje ime, ali ne želim da Kija bude pogrešno predstavljena i zato je najbolje da je narod lično upozna - kaže Lazović. 

On otkriva da li će se priključiti devojci u rijalitiju, o čemu se već danima govori.

- Znam da bi svi voleli da mene vide u rijalitiju i da bi to tek bilo interesantno za gledaoce. Međutim, u celoj priči ja nisam bitan. Zasad nemam nameru da im se priključim, ali rijaliti dugo traje, pa je najbolje da kažem da je moj ulazak neizvestan. O tom - potom, možda se jednog dana predomislim, videćemo - priča Budvanin s kojim je Kija i pre šest godina bila u vezi.

Andrija redovno prati šou i ne isključuje mogućnost da se njegova devojka vrati mužu. Ukoliko bi do toga došlo, bilo bi mu krivo, ali bi razumeo Kristinu.

- Život je čudna stvar i sve je moguće. Sloba je od svog života napravio špansku seriju i sve nas uveo u tu priču. Niko mu nije kriv što sad prolazi kroz sve to - poručuje Crnogorac, koji ipak sebe u budućnosti vidi uz Kiju:

Ako Kijina i moja veza bude išla uzlaznom putanjom, to će biti siguran znak da nas čeka svetla budućnost. Mogu samo da kažem da je ona divna devojka koja tačno zna šta želi u životu. Zato ne bi bilo lepo da bude pogrešno shvaćena, a i predstavljena u javnosti - zaključuje on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 6 godina

A onda ce u Zadruzi da se smuvaju Andija I Luna...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija