• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

04.12.2017

15:54

​​SLOBIN OTAC HTEO DA OTERA GOSTE SA VENČANJA ZBOG KIJE: U crkvi smo je čekali tri sata, hteo sam da otkažem sve

Rijaliti

​​SLOBIN OTAC HTEO DA OTERA GOSTE SA VENČANJA ZBOG KIJE: U crkvi smo je čekali tri sata, hteo sam da otkažem sve

Podeli vest

Otac Slobodana Radanovića progovorio je konačno o dešavanjima u Zadruzi, o svojoj snajki Kristini Kockar i Luni Đogani, u koju se njegov sin zaljubio

- Meni je drago da ostane sa Lunom 1.000 godina. Ja bih voleo - kaže na početku gospodin Radanović.

(VIDEO) SLOBA ODLEPIO! Posvađao se sa Lunom, nikad je nije tako uvredio!

Kako je rekao, on svom sinu ništa ne zamera, ali neće lako zaboraviti kako se Kija ponela prema njemu i porodici.

Otkad je Kija Kockar ušla u rijaliti Zadruga porodici Slobe Radanovića sve je krenulo po zlu. Barem tako tvrdi majka popularnog pevača koji je se u rijalitiju zaljubio u Lunu Đogani.

OVAKO ĆE SLOBA DA OTKUPI SVOJU SLOBODU OD KIJE! Pronašao je način!

- Desila se ljubav... Da je imao ženu... Vi da ste bili na svadbi, da ste videli... Ja sam hteo u crkvi da moje goste oteram. Tri sata smo mi čekali nju. Ti znaš, i ti znaš, da kad se po mladu ide, ide dever ide stari svat, ide kum. Bobin drugar je sa kolima otišao po nju, čekao dva sata ispred zgrade, kad će se ona obući. Sutradan je trebalo da dođe ovde da pozdravi moje goste, nije se pojavila. On došao, puše, pobeleo sav kao krpa... - kaže Radanović.

Međutim, kako tvrdi, Sloba im se ipak nikada nije požalio da ima bilo kakav problem u braku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fk

pre 6 godina

Tu se jasno vidi da je zla i da je mamina i tatina cerka

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija