• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.12.2017

18:14

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA ANDRIJANE I ZORANE! Puklo prijateljstvo, Zadrugarke se gušile u suzama

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA ANDRIJANE I ZORANE! Puklo prijateljstvo, Zadrugarke se gušile u suzama

Podeli vest

Pinkove zvezde, zadrugarke i stare dobre drugarice Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov tokom popodneva ušle su u svađu, nakon čega su obe završile u suzama, jer je njihovo prijateljstvo puklo

Andrijana je zamerila svojoj prijateljici što je loše postupila prema njoj ranije, ali i danas za vreme sastanka, kada je Zorana rekla da niko ne može da je savetuje u životu, pa čak ni Andrijana kojoj je to teško palo. Njih dve ušle su u svađu, dok su sređivale zajedno sa ostalima radionicu, a onda su raspravu nastavile u spavaćoj sobi.

- Na sastanku si mi rekla! Ne možeš da mi kažeš to, budalo jedna! Ti si me iznervirala. Mene boli d*pe za hranu! Ne diram te više! - rekla je Andrijana.

SLOBIN OTAC HTEO DA OTERA GOSTE SA VENČANJA ZBOG KIJE: U crkvi smo je čekali tri sata, hteo sam da otkažem sve

- Skloni mi se sa dnevnog  reda! Tebe nisam pipnula. Muka mi je više od debila! Ostavi me na miru. Ajde da mi je neko drugi to rekao! - odgovorila joj je Zorana.

Nakon ovoga Andrijana je otišla u spavaću sobu, gde je pričala sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Pevačica je odbijala da razgovara sa svojom prijateljicom, od koje se ranije nije razdvajala. 

- Tri dana je trpim. Tri dana me jaše i j*be u zdrav mozak. Tri situacije. Ispada da sam ja njoj rekla da ću joj se na*ebati majke. Sinoć sam iskulirala. I opet isto. Nisam ni ja debil. Neću više reč da joj kažem, jer ispadam debil. Ja te neću trpeti, kao tvoje drugarice. Ona mene više ne zanima. Posvađala sam se sa njom. Sa Sarom nisam došla u svađu, jer ona nije kao Zorana. Ne zanima me više. Ja se nisam promenila, samo sam se opustila - u suzama je bila Andrijana.

(VIDEO) POKUŠALI DA SILUJU JELENU GOLUBOVIĆ?! Jedan detalj bacio je sve Zadrugare u OČAJ

Andrijana je cimerkama rekla kako se oseća kao neko ko je u svakoj situaciji kriv, i da se oseća krivom zbog svađe sa drugaricom. Nekoliko minuta kasine u sobi se pojavila i sama Zorana koja je ušla u novu svađu sa Andrijanom, ali i sa Sanjom i Jovanom. 

- Ona u svađi sa Jelenom kaže i da će se meni na*ebati majke, da mi je to neko drugi rekao verovatno bih mu glavu otkinula! Ona prva zna kakva sam ja! - rekla je Zorana koja se posvađala sa Sanjom, a onda ponovo sa Andrijanom.

- Nije tačno! Ne želim da te slušam! Skloni se! Neću da te slušam, Zorana! Koje priče ja pričam? O čemu pričaš ti? Rekla si da nemam ja tebe šta da savetujem! Skloni mi se! Neću da te slušam, počeću da se gušim, skloni se od mene! Ajde ne razgovaramo više! Ti si mene ponizila pred svima, a ne ja tebe! - sa suzama na licu rekla je Andrijana Zorani.

- Mi smo završile zbog onoga za j*banje majke! Kada imaš neki problem, nemoj da pričaš Sanji, nego dođi i reši ih! Bravo! Divna si! Bravo! Mene je uvredilo što je ona meni malopre rekla da će mi se na*ebati majke! Ja njoj nikada nikoga nisam psovala! - vikala je Zorana, a onda počela da plače.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija