• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.12.2017

19:40

​(VIDEO) POČELA JE SPECIJALNA NEDELJA U ZADRUZI! Ukućanima neće biti lako, pamet u glavu

Rijaliti

​(VIDEO) POČELA JE SPECIJALNA NEDELJA U ZADRUZI! Ukućanima neće biti lako, pamet u glavu

Podeli vest

Marko Miljković novi je vođa u Zadruzi, njega je na to mesto postavio Enis Todić, koji je sinoć odlukom glasova publike izbačen iz najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Prvog popodneva njegove funkcije stiglo je važno pismo Velikog šefa

- Izborom novog vođe završena je muška nedelja. I pored opomena i sugestija žene nisu uspele uspešno da izvrše zadatak. Činjenica je da su se neke trudile, ali bilo je potrebno da se sve žene potrude. Upravo počinje specijalna nedelja. Neće biti lako, ali postoji mogućnost da zaradite puno novca. Potrebno je da strogo pratite uputstva Velikog šefa. Iz sata u sat bićete obaveštavani o daljim koracima i budite spremni na sve. Na samom početku potrebno je da detaljno očistite radionicu - pisalo je u pismu.

U nastavku pisma Veliki šef je napisao ukućanima da je radionica ključno mesto tokom specijalne nedelje i da neće imati milosti narednih dana prema svojim stanarima. 

- Zadrugari, pamet u glavu. Specijalna nedelja je počela i budite spremni na sve - jasan je bio Veliki šef.

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA ANDRIJANE I ZORANE! Puklo prijateljstvo, Zadrugarke se gušile u suzama

Kristina Kockar odmah je skočila i preporučila svojim cimerima da se svi zajedno potrude u čišćenju, jer je pismo doživela ozbiljno. 

Vođa Marko Miljković odmah je napravio smene oko ribanja radionice, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

SLOBIN OTAC HTEO DA OTERA GOSTE SA VENČANJA ZBOG KIJE: U crkvi smo je čekali tri sata, hteo sam da otkažem sve

Kada su krenuli sa čišćenjem, zadrugarima je stiglo novo pismo.

 Veliki šef je još jednom skrenuo pažnju da u toku specijalne nedelje neće biti odmaranja, da radionica mora biti kao apoteka, ali i da će dobiti nove cimere, piliće, koji će živeti u kući zajedno sa svim ukućanima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija