• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2017

13:03

(VIDEO) LUNA ĆE BITI IZBAČENA IZ ZADRUGE?! Sakrila mobilni telefon u garderobi!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ĆE BITI IZBAČENA IZ ZADRUGE?! Sakrila mobilni telefon u garderobi!

Podeli vest

Internetom kruži necenzurisani snimak Lune Đogani koji bi mogao da je košta učešća u popularnom šou

Na snimku se vidi kako Luna iz džepa uzima nešto što itekako liči na mobilni telefon i odlazi u drugu prostoriju.

"Evo kako Luna Đogani dobija informacije iz spoljnog sveta, putem svog mobilnog telefona. To je razlog zbog čega više ne kuka kako joj nedostaju njeni", napisao je onaj koji je postavio ovaj snimak na "Jutjub".

Internet zajednica je potpuno šokirana ovim potezom i pita se da li Luna zaista u poslednje vreme ima kontakt sa spoljnim svetom. Ostaje da vidimo da li je zaista reč o mobilnom telefonu.

Snimak se neverovatnom brzinom širi društvenim mrežama, a gledaoci pozivaju produkciju da reaguje, jer je posedovanje mobilnog telefona u rijalitiju strogo kršenje pravila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija