• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.12.2017

15:00

(VIDEO) LUNA IMALA NERVNI SLOM ZBOG KAĆE ŽIVKOVIĆ! Sloba hteo da bije Nikolu, blogerka više NE MOŽE DA IZDRŽI

Rijaliti

(VIDEO) LUNA IMALA NERVNI SLOM ZBOG KAĆE ŽIVKOVIĆ! Sloba hteo da bije Nikolu, blogerka više NE MOŽE DA IZDRŽI

Podeli vest

Nakon što je prošle noći za vreme provoda pevač Sloba Radanović želeo da izazove fizički kontakt sa novim zadrugarom Nikolom Arsićem, jer je jako blizak sa njegovom devojkom Lunom Đogani, zbog koje je ostavio ženu, blogerka i Radanović ušli su u novu svađu u ranim jutarnjim satima

Pre nego što se ona uputila u fabriku kako bi gulila krompir, Sloba i Luna počeli su da prebacuju jedno-drugome stvari koje su im zasmetale tokom žurke. Inače, zanimljivo je da se oni svake srede posvađaju za vreme provoda.

Sinoć je Sloba, u naletu besa kada je želeo da se obračuna sa Arsićem, udari i polomio ruku, zbog čega mu je šaka po treći put u gipsu. Kada ga je Luna pitala šta mu je sa rukom, Sloba je reako da je pukla. Blogerku je zanimalo da li će zbog toga sada morati na operaciju, pevač je rekao možda.

(VIDEO) LUNA OČAJNA ZBOG SLOBINOG PONAŠANJA: To je i moj otac radio, gledala sam majku tužnu i modru! NIKADA MU NEĆU OPROSTITI!

- On ima slabe kosti! - rekla je Luna. Ko kaže? - pitao je Sloba. Pa šta misliš? - izjavila je blogerka. Ko? - i dalje nije bilo jasno Radanoviću. Pa ko zna da imaš slabe kosti?! - nastavila je Đoganijeva. Da! To je radio i kući, kaže - govorila je Luna. Ke*a mi se i od nje! - nervozan je bio pevač.

- On je u nastavku počeo Luni da se kune na večnu ljubav. Pod izgovorom da mu je ona sve na svetu i da to više ne može da joj govori, već da blogerka mora da veruje u njegove reči. Međutim, to Luni ništa nije značilo, pa je nastavila sa nervozom.

- Ja sada neću da gulim krompire, jer znam da nije sve ok. Ne znam više šta osećam, u glavi mi je haos. Pukla sam! Ja pričam o haosu u glavi, ne o ljubavi! Muka mi je više od svega. Kunem ti se u moju mamu da neću reč progovoriti sa Nikolom. I kada mi bude prišao reći ću mu mrš u pi*ku materinu! E tako ću da mu kažem - drčna je bila blogerka.

(VIDEO) TEODORU zasvrbelo MEĐUNOŽJE dok je spremala hranu u kuhinji! ZADRUGARI ŠOKIRANI!

Luna je nastavila svom dečku koga je razdvojila od supruge Kristine Kockar, da priča kako ona zbog Slobe plače svakoga dana i da on prema njoj ima jako surov stvar. Takođe, poručila mu je da će mu biti žao kada ona bude odlučila da se totalno udalji od njega, jer je gleda kao zlo, a ne kao devojku. Nakon prebacivanja oko Kije i Nikole Arsića, dotakli su se pevačice Katarine Živković koja je sinoć pevala zadrugarima.

- Volela bih da puste snimak da vide kako si se ponašao kada si ljubomorisao zbog Nikole! I ono za ruke! Seti se! Neću da pričam o tome! Sa Kaćom si se uhvatio za ruke! - prebacila je Luna svom dečku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija