• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.12.2017

18:05

KIJA SE PONAŠA KAO DA JE SLOBINA MAMA: Luna loše utiče na njega!

Rijaliti

KIJA SE PONAŠA KAO DA JE SLOBINA MAMA: Luna loše utiče na njega!

Podeli vest

Kija Kockar bila je sinoć svedok ljubomornih scena koje je pravio Sloba Radanović, njen još uvek zakoniti suprug. Ona je, naime, ušla u sobu nakon žustre svađe između Lune Đogani i Slobe i tada je zajedno sa ostalima gledala u uplakanu Lunu koja je zbog Slobinog ponašanja bila na ivici nervnog sloma

Drvo mudrosti poželelo je da porazgovara sa Kijom o svemu tome, pa joj je, pozvavši je u Rajski vrt, zatražilo da prokomentariše pređašnje događaje.

- Onakvo ponašanje njegovo je po meni ružno, to nije onaj Slobodan na kog sam navikla. Malo me je sramota jer će ljudi pomisliti da sam bila sa takvom osobom pet godina, a on nije bio takav - priznala je Kija drvetu.

Autor: Printscreen Youtube

Drvo je, potom, podelilo sa Kijom i informaciju da su Luna i Sloba sinoć vodili ljubav iznad stepeništa, a upitalo ju je i da li misli da Luna ima loš uticaj na Slobu. 

- Fuj! A što se tiče toga da li utiče na njegovo ponašanje- sa klm si takav si, sigurno utiče - rekla je Kija. 

- Meni je žao što je on stekao popularnost na ovaj način na koji niko ne želi, a mogao je lepo da peva po ceo dan i pokaže šta zna - dodala je Kija.

Autor: Printscreen Youtube

Razgovor između Kristine i drveta nastavio se još dugo, a Kija do kraja njihove konverzacije nije imala nijednu lepu reč da kaže za Slobu. Čitav njihov razgovor možete pogledati u videu ispod teksta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Adam

pre 6 godina

Ova lujka prosipa ludilo. Ko je ne zna skupo bi je platio. Sloba je snjom rasčistio za sva vremena, ona je njegova daleka prošlost. On korača na putu ka novom životu sa Lunom. Njihova ljubav je najjača. Ljubav je ta koja pobedjuje svo zlo koja ga okružuje. Puna podrška za Slobu i Lunu. najlepši i par zbog koga gledamo Zadrugu. Do pobede. Viste nosioci ovog rijalitija. Uz vas smo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija