• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.12.2017

11:16

(VIDEO) JELENA NAZVALA MILJANA VOLINOM, a onda ga je ISPOLIVALA!

Rijaliti

(VIDEO) JELENA NAZVALA MILJANA VOLINOM, a onda ga je ISPOLIVALA!

Podeli vest

Svađa između Jelene Golubović i Miljana Vračevića je izgledala vrlo bezazleno, a onda se sve preokrenulo i Miljan je iz priče izašao sav ispolivan. Naime, njih dvoje su započeli priču oko svih krađa koje se dešavaju u Beloj kući, a pritom su se počastili psovkama i onda je krenulo sve naopako

Baba devojko, ti si žena u klimaksu, ja tebi opraštam dosta stvari ti verovatno imaš neku dijagnozu - rekao je Miljan.

Jeleni su očigledno zasmetale ove reči, pa ga je nazvala "isfrustriranom volinom", a onda ga optužila kako on nju napada bez razloga, i da je razlog takvog njegovog ponašanja nedostatak seksa.  Ona se ovom prilikom pozvala na Frojda kako sve frustracije nastaju zbog seksa i nezadovoljstva.   

Čarka za čarkom. Očigledno je da je Jelena nepresušni izvor provokacija za Miljana pa je u celu prepirku uključio i njenu mamu, a ona mu naravno nije ostala dužna, pa mu je još žustrije odgovorila.

 - Kako ti je Fića drpao mamu na Farmi? - provocirao je Miljan Jelenu.

- Identično kao što je tvoju ženu i decu drpao, tako je i moju mamu - on je bio istrajan u pitanju, a ona je svoj odgovor ponovila više puta.

Miljan je kroz razgovor napomenuo da njegovu decu ne uzima u usta, a pošto ga nije poslušala, nastao je opšti haos. Kako je on uzeo flašu sa vodom da je polije, Jelena ga je preduhitrila i izručila svoju čašu na njega. Miljan je bio vidno iznenađen njenim potezom i rekao da će joj uzvratiti istom merom. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija