• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.12.2017

19:07

​OTKRIVENA PRAVA ISTINA O MACINOM OCU! Diskrecija sve vreme laže, evo zašto ga nikad nije upoznala

Rijaliti

​OTKRIVENA PRAVA ISTINA O MACINOM OCU! Diskrecija sve vreme laže, evo zašto ga nikad nije upoznala

Podeli vest

Majka Senade Nurkić, koja je poznatija kao Maca Diksrecija, Enesa Nurkić, otkrila je da već dve godine ne priča sa ćerkom zbog njenog očuha, o kojem je izrekla nečuvene laži

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

(VIDEO) VELIKI ŠEF SE NALJUTIO! Zadrugari moraju da donesu ODLUKU koja će uticati na ŽIVOT SVIH UKUĆANA

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam '71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla "preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava gospođa Nurkić.

(VIDEO) RAZJARENA VIKTORIJA KRENULA NA JELENU GOLUBOVIĆ! Obezbeđenje odmah ušlo u kuću, nastao NEVIĐEN HAOS

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

 - Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - otkriva Enesa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17