• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2017

10:09

(VIDEO) TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Janjuš skočio preko stola da BIJE Macu,  hitno uletelo OBEZBEĐENJE, a onda je počeo okršaj sa njima

Rijaliti

(VIDEO) TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Janjuš skočio preko stola da BIJE Macu, hitno uletelo OBEZBEĐENJE, a onda je počeo okršaj sa njima

Podeli vest

U Zadruzi je usledio još jedan haos, a glavni akreti su bili Maca, Jelena i Janjuš. Janjuš se ponašao nedolično nakon što ga je Diskrecija isprovocirala rečenicom da će da ga izrešetaju

Kada je čuo Macine pretnje toliko se iznervirao da je krenuo da kruži oko stola ne bi li uhvatio i obračunao se sa Macom.

Ona mu je odmicala, a u njenu odbranu stala je Jelena Golubović.

(VIDEO) MIKI POBEGAO IZ ZADRUGE?! Prestao da razgovara sa ukućanima i otišao!

- Skloni se bre od mene - ponavljala je Maca, dok  je bežala na drugu stranu od Janjuša.

- Polomiću te bre još jednom budeš li pretila, slomiću ti vilicu - vikao je Janjuš.

- Obezbeđenje - povikivala je Maca sva prepadnuta, a Janjuš je preko stola krenuo na nju!

(VIDEO) SLOBA LUNI ČISTIO STOPALA! Urnebesna scena u Zadruzi!

Maca je pobegla napilje, jer niko nije mogao da ga smiri. On je pohitao za njom i Jelenom, koju je pljunuo u lice dok ga je obezbeđenje držalo. 

Obezbeđenje je brzo reagovalo, ali su jedva zadržali čoveka sa tolikom snagom. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija