• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.12.2017

19:55

(VIDEO) ŠTA STE RADILI ISPOD POKRIVAČA? Zadrugarka nije mogla da sakrije ljubomoru!

Rijaliti

(VIDEO) ŠTA STE RADILI ISPOD POKRIVAČA? Zadrugarka nije mogla da sakrije ljubomoru!

Podeli vest

Čas se vole, čas se mrze. Bora Santana voli da provodi vreme u ženskom društvu, a to Maci Diskreciji nikako ne prija. Maca je tražila od svoje simpatije da joj dokaže ljubav, a on joj dao odgovor kojim je znao da će izbrisati sve sumnje

- Kad ga budeš videla sve ćeš da mi oprostiš - umiljavao joj se Bora.

Printscreen TV Pink

Da podsetimo, Bora je Macu pravio ljubomornom sa mladom Ivanjičankom Anom Korać, a ona to ne može da podnese. Pa mu je napravila još jednom ljubomornu scenu pred svim ukućanima.

Printscreen TV Pink

- Ona ku*va ti ga pipka! Šta ste radili ispod prekrivača? Vaćario si je - prebacivala mu je Maca. 

Printscreen TV Pink

Santana je ostao uzdržan i elegantno izbegao odgovor, okrenuvši joj leđa, dok je ona ostala snuždena, jer nije dobila pravo objašnjenje. 

Macino ljubomorisanje možete pogledati u narednom video-snimku ispod teksta. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija