• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.12.2017

08:09

(VIDEO) NIKOLA PRIZNAO SVE KIJI! Osamili se, pa joj otvoreno rekao da je ZALJUBLJEN U NJU!

Rijaliti

(VIDEO) NIKOLA PRIZNAO SVE KIJI! Osamili se, pa joj otvoreno rekao da je ZALJUBLJEN U NJU!

Podeli vest

Nikola Arsić se i pre ulaska u Zadrugu izjasnio da mu se od devojka u kući dopada jedino Kija Kockar.  Iako su svi mislili da je njegova izjava bila samo samo marketniški trik, nakon par dana se ispostavilo da mu je Kija zaista interesantna, s obzirom na to da je stalno prati u stopu

Ove večeri oni su se osamili i tom prilikom Nikola je ispitivao Kiju o ljubavnom životu, a posebno ga je zanimalo kako se rodila ljubav između njenog dečka Andrije i nje. Iako Kija neradno govori o svom privatnom životu, Nikoli se ovoga puta u potpunosti otvorila.

- Ja kada sam ga videla prvi put pre šest godina odmah mi je zastao dah. Ja sam radila tada u Budvi i imali smo zajedničke prijatelje. On je imao svoj šank i ja sam svako veče dolazila kod njega. Davao mi je komplimente, ali je uvek bio džentlmen prema meni. Ja sam ga odbijala, ali na kraju sam poklekla i smuvali smo se. Bili smo zajedno neko vreme, ali pošto mu nisam ništa verovala, rastali smo se-  započela je Kija svoju ispovest.

Nikola ju je pomno pratio sve vreme, a usput joj je postavljao potpitanja kako bi što bolje bio upućen u priču. Takođe ga je zanimalo i da li Sloba znao da su se njih dvoje videli tokom proteklog leta.

Nikola je sa punom pažnjom pratio Kijino ispovedanje , a onda je usledilo njegovo priznanje koje je Kiju ostavila bez teksta.

- Dosta si pričala o njemu. Ja sam te stvarno zavoleo- priznao  je Nikola Kiji.

Ona se na ovo samo nasmejala, ali Nikola se tu nije zauistavio te joj je priznao i da je zaljubljen u nju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija