• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.12.2017

21:03

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK! Ovo je dokaz da Luna ima telefon? Sloba OTKRIO SVE

Rijaliti

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK! Ovo je dokaz da Luna ima telefon? Sloba OTKRIO SVE

Podeli vest

Nakon spekulacija da joj je Anabela unela telefon u Zadrugu, Sloba Radanović otkrio je Luninu veliku tajnu i potvrdio da je ova informacija možda istinita

Na internetu kruži snimak na kojem se čuje yvuk poruke telefona kod mlade blogerke, a fanovi su odmah krenuli sa komentarima.

Ovo delo je kažnjivo diskvalifikacijom, a spekulacije je potvrdio i Lunin dečko.

(FOTO/VIDEO) DISKVALIFIKACIJA ZA LUNU?! Šok u Zadruzi, Anabela joj unela telefon?

Na video-snimku koju se pojavio Luna mu se žali kako su joj se jele makarone sa sirom i kako je to zamišljala čitavo veče.

Pevač joj je kratko odgovrio da sad može da lista slike makarona na Instagramu i time skoro pa potvrdio nagađanja da joj je majka unela telefon u rijaliti.

(VIDEO) Sloba i Luna se obratili Kiji, a ona im ODBRUSILA: NE OBRAĆAJTE MI SE!

- E pa sad maštaj, sad uđi na Instagram i gledaj slike makarona, i listaj... Eto - obrusio joj je Sloba.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija