• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.12.2017

22:22

(VIDEO) MIKI IZNENADIO SVE I POSTAVIO NJIH ZA POTRČKE! Izdaja ga najviše pogodila, nije mu bilo teško da odluči

Rijaliti

(VIDEO) MIKI IZNENADIO SVE I POSTAVIO NJIH ZA POTRČKE! Izdaja ga najviše pogodila, nije mu bilo teško da odluči

Podeli vest

Tradicija je već u Zadruzi da novi vođa ponedeljkom uveče izabere sebi potrčke, odnosno osobe koje će uvek biti uz njega i raditi sve što od njih traži. Takođe, vođa bira i omiljenu osobu, koja uživa posebne privilegije tokom njegove vladavine, a jedna od njih je i da spava u hotelu

Najpopularniji rijaliti na ovim prostorima sinoć je napustila Mina Vrbaški, koja je na mesto vođe postavila Mikija Đuričića. On je večeras morao da napravi težak izbor i odluči ko će ove nedelje spavati u izolaciji, a da to učini, pobrinula se Katarina Nikolić, koja se pridružila zadrugarima. 

(VIDEO) NAJOGAVNIJA SCENA ZADRUGE! Luna ne prestaje da šokira! Zavukla je ruku u gaćice, izvadila nešto, a onda to pojela

- Po po mom mišljenju najgore izdaje su Lunina i Teodorina. Jednoj za spot, drugoj da se čuje sa majkom. Bora i ja priznajemo da smo prevaranti, ali od vas poštenih ne možemo da dođemo na red. Prvi potrčko će biti Teodora zbog toga što je dala informaciju koja nije bila potpuna. Zbog spota je izdala tajnu, a i da je zbog bilo čega, to je ružno. I ja možda znam dosta tajni ovde, ali da idem kod Drveta da kažem tajnu, to je po meni džukački. Drugog potrčka zaista nemam, a pošto je gospodin izrazio želju, neka on ide, ja ću ga staviti, ali neću te glasati da ideš kući.

- Ja sam iskreno znala da ću biti potrčko, jer znam da kad je Bora bio gazda, Miki je predlagao da Luna i ja budemo potrčci. Meni nije problem, snosiću posledice zbog toga što sam uradila i to je to - rekla je Teodora.

(VIDEO) OVO NE MOŽE DA SE PREPRIČA! Maca i Divna u SEVDAHU!

Međutim, kako je Miki danas pričao da će postaviti Teodoru za potrčka, on je morao da promeni svoju odluku, te je rekao da će to onda biti Anđelo Ranković.

- Što se tiče njega, videće da sam uvek pričao da je dobar momak, jedino što mislim da je pogubio konce, ali to je zato što je zaljubljen, te mu opraštam. Nekad ume da živčani, ali ima kvalitete - rekao je Miki.

- Hvala ti na lepim rečima, ali ja mogu da ti kažem da sam razočaran zbog tvog izbora sada. Meni je krivo što si tako odlučio, ja sam zaljubljen, naravno da sam se obradovao kad je odlučeno da ona ostane. 

(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! Nadali se da će ići u kupovinu, a ONDA je ZADRUGARIMA SAOPŠTENO NEŠTO SASVIM DRUGO!

Kada je došao red da izabere omiljenu ličnost, tu nije imao dilemu - Bora Santana, njegov najbolji dugar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija