• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2017

09:38

(VIDEO) NEĆU DA SE PRAVIM FINA I POŠTENA! Luna progovorila o prostituciji i aferi "Zlatiborkske zore"!

Rijaliti

(VIDEO) NEĆU DA SE PRAVIM FINA I POŠTENA! Luna progovorila o prostituciji i aferi "Zlatiborkske zore"!

Podeli vest

Anđelo Ranković pre izvesnog vremena u "Zadruzi" je ispričao da zna određene informacije o Luni kojima bi mogao da je uništi, ali da za sada ne želi da ih otkrije

Ubrzo je otkriveno da se radi o aferi koju interno nazivaju "Zlatiborske zore", a sada je Luna odlučila da progovori o svemu.

Kada je u rijaliti ušao maneken Jovan Mijalković, jedan od Anđelovih najboljih prijatelja, nove informacije su počele da isplivavaju. Oktriveno je da se Luna i Jovan poznaju od ranije, i to upravo zato što su zajedno boravili na Zlatiboru.

Sloba je savetovao Lunu da ćuti o ovoj temi, međutim ona je u razgovoru sa Milanom Miloševićem odlučila da ipak ispriča šta se tada dešavalo.

- To je bilo kad sam imala 18, 19 godina. Ja sam toliko priča čula o sebi, koje ni sama nisam znala, počevši od toga da sam prostitutka, a ja toliko vodim računa o tome kakav ću ugled imati. Bili smo na Zlatiboru i ja sam bila nažalost u društvu ljudi koji su konzumirali drogu, tabletice i počele su priče da ja to isto konzumiram. Ja sam bila pet dana tamo, tu je bio i Jovan Mijalković, ja sam bila sa mojom drugaricom, ona je bila u vezi sa dečkom koji se druži sa Jovanom. On je umešan samo zato što je bio tu sa mnom. I tako se pričalo eto da se ja drogiram, ne samo ja, nego i drugarica i brat koji su bili sa mnom. Ali to nije jedina priča koja je kružila o meni, tako da sam ja navikla - ispričala je Luna.

Ona je prokomentarisala i spekulacije i optužbe da se bavi prostitucijom:

- Niko me nije optuživao za prostituciju lično, desilo se da me je dečko sa kojim sam bila dve godine, prišao i pitao da li je to istina, jer mu je neki drug rekao da radim za novac. Ja nisam tip devojke koja će da se pravi fina i poštena, a da radim neke druge stvari. Sve što sam uradila i s kim god da sam bila, nemam problem da to kažem - završila je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 6 godina

Ova devojka ima problem sa sobom. Dete je nevaspitano i bez moralnih vrednosti. Prica neistinu,ponasanje uzasno,aljkavusa u svakom smislu,...Za Zlatibor postoji druga prica od ove njene!!!Licno vise verujem u onu drugu pricu nego u njenu.Svi ne govore istinu sem nje!!! Ha,ha,ha,....Mala je namazana kao i njena majka.Ali sve ima svoju cenu i dodje na svoje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija