• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.12.2017

16:03

PROCURILA EKSPLICITNA PREPISKA SLOBE I DEVOJKE U KOJU SE ZALJUBIO! Ovo je dotuklo Kiju, brak im poljuljala jedna pevačica?!

Rijaliti

PROCURILA EKSPLICITNA PREPISKA SLOBE I DEVOJKE U KOJU SE ZALJUBIO! Ovo je dotuklo Kiju, brak im poljuljala jedna pevačica?!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović prevario je suprugu Kristinu Kiju Kockar u Zadruzi sa blogerkom Lunom Đogani, ali problemi u braku su počeliranije još dok se takmičio u Pinkovim zvezdama, kada mu je supruga pronašla eksplicitne poruke u telefonu

Već duže od tri meseca milioni gledalaca "Zadruge" i Televizije Pink svakodnevno prate dešavanja u ljubavnom trouglu koji čine Sloba Radanović, njegova devojka Luna Đogani, ali i još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar, koju je sa ćerkom pevačice Anabele Atijas prevario u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

EROTSKA PREPISKA BIVŠIH SUPRUŽNIKA Kija: Jutros si me odvalio; Sloba: Mnogo si vrištala

Mesecima unazad dvoje supružnika iznosi "prljav veš" vezan za svoju bračnu zajednicu i govori o svemu onome što nije valjalo tokom njihovog braka, a Kija je više puta isticala da joj je najteži dan u životu bio onaj kada je, neposredno pre operacije koja joj je, takođe, teško pala, u Slobinom telefonu pronašla nešto što ju je dotuklo. Iako nije želela da otkrije šta je u pitanju, Pink.rs uspeo je da sazna da je reč o Radanovićevoj eksplicitnoj prepisci sa zgodnom koleginicom.

pink.rs


Pevač se preko svog profila na Fejsbuku udvarao koleginivi iz "Pinkovih zvezda" Lejli Zahirović.

Iako je u tom trenutku bio u braku sa Kijom, njemu to nije smetalo da svakodnevno obasipa komplimentima atraktivnu crnku.

(FOTO) SLOBA SE ZAIGRAO pa stavio ruku Luni TAMO DOLE!

- Znaj da će moje oči biti uprte ka tebi. Imaš slatku guzu i super telo! Šta me zanima, ja uspem da vidim - stajalo je, između ostalog, u Slobinim porukama upućenim Lejli.

TV Pink printscreen

Lejla Zahirović

U prilog ovim informacijama idu i izjave dobroobaveštenog izvora koji je istakao da Sloba i Lejla tokom takmičenja nisu uspeli da sakriju varnice.

(VIDEO) LUNA I SLOBA OGOVARALI KIJU: Lakše mu što je u Zadruzi zajedno sa ženom i devojkom?!

- Svi su provalili da tu nešto postoji, komentarisali smo i mi među sobom. Muškarci svašta pričaju, al' i nama je, iskreno, bilo čudno što se tako otvoreno nabacuje Lejli i non stop priča o njoj, njenoj guzi... A znali smo da ima ženu. Što je najgore, i Kiju smo stalno viđali u Šimanovcima, jer ga je bodrila dok se takmičio. Ma, zatreskao se on ozbiljno u Lejlu tad - rekao je pevač koji je iz razumljivih razloga insistirao da mu ne otkrivamo ime.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 6 godina

Sloba je nezrela,nestabilna i neodgovorna osoba.Danas jedna,sutra druga ....

Paja patak

pre 6 godina

Stvarno me interesuje kada ce u ovoj napacenoj ratovima i svega ostalog sto nam se servira iz tamo necije kuhinje narod jednom pocne da veruje samom sebi a ne tamo nekim pacenicima koji ne znaju odakle su. Pozdrav ......

Zlatica

pre 6 godina

SLOBODAN JE ČOVEK NESTABILNOG KARAKTERA,RACIO MU SLABO RADI,LJUBOMORAN PATOLOŠKI,IMA SLABU MOĆ IZRAŽAVANJA,MOŽE DA SE MANIPULIŠE SA NJIM----OD LOŠEG MATERIJALA JE NAPRAVLHEN !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija