• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.12.2017

08:19

(VIDEO) SLOBA SE ČUO SA MAJKOM: Slušaj me sine, nemoj da je trpiš više!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA SE ČUO SA MAJKOM: Slušaj me sine, nemoj da je trpiš više!

Podeli vest

Sloba Radanović dobio je večeras priliku da se čuje sa svojim roditeljima. Nakon što je platio poziv, pevač se čuo sa majkom Draginjom, koja ga je sve vreme savetovala da ne ćuti supruzi Kristini Kockar, da pazi na ruke i da se ne svađa sa Lunom Đogani

- Digni glavu gore! Nemoj da se ustručavaš. Sve u lice! Nemoj da je tripiš više! Nemoj da se sekiraš. Kada je ona znala tako tebi sve da kaže u lice, nemoj da ćutiš. Odgovori slobodno novinarima. Niko se tebe ne stidi, svi su uz tebe. Nemoj da lupaš više rukom - govorila je Draginja Radanović.

- Nemoj da plačeš, sve je dobro, sve je super, ja sam dobro. Pozdravila vas Luna! Meni je ovde super, nemoj da se nervirate. Stvarno mi je dobro. Nema zbog čega da se sekiraš. Imam sve ovde, idemo do kraja - pričao je Sloba svojoj majci.

- Nemoj molim te da joj dozvoljavaš više, to je puklo pa je puklo. Nemoj da joj ćutiš. Nemoj da dozvoliš da te vređa, da ti je kupovala gaće, majice. Gde su tvoje pare?! Niko ti nije prijatelj, svi je nagovaraju. Glavu gore! Sa Lunom nemoj da se svađaš. Sine, mene jako boli da te vređaju. Tvoja gospođa je meni utuženje poslala - nastavila je Slobina majka.

Autor: TV Pink Printscreen

Kada je razgovoru došao kraj, Sloba je kada je ulazio u Belu kuću, odmah bio ironičan. Pevač je pred svima rekao kako je na vezi ostao Andrija, momak njegove supruge Kristine Kockar, koji je želeo da se ispriča sa Radanovićem. 

Sloba je po povratku odmah otišao kod svoje devojke Lune Đogani, koja se odmah raspitivala šta je Radanoviću govorila majka.

- Draginja, srce malo - bio je jedan od komentara Lune Đogani.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 6 godina

Nema sta porodica je za moderan brak,svi MOGU da naskacu na drugoga uz blagoslov porodice.

Marco

pre 6 godina

Do sad nisam znao sta znaci 4 s (slobo sine samo sasi) Andrija je za vas veliki gospodin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija