• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.12.2017

10:39

(VIDEO) NIKAD LAKŠE ZARAĐENE DNEVNICE! Veliki šef priredio zadrugarkama IZNENAĐENJE!

Rijaliti

(VIDEO) NIKAD LAKŠE ZARAĐENE DNEVNICE! Veliki šef priredio zadrugarkama IZNENAĐENJE!

Podeli vest

Veliki šef je obavestio zadrugare da će se fabrika ponovo otvoriti i pozvao devojke koje su se dobrovoljno prijavile za rad da dođu u  prostorije gde inače obavljaju svoje zadatke kako bi se upoznale sa ovonedeljnim pravilima

Prvo što su ugledale kada su ušle u fabriku bilo je pismo u kome su sadržani detalji ovonedeljnog zadataka, ali nisu ni slutile šta se u toj koverti krije. 

- Dakle, dragi naši radnici ove nedelje ćete uživati i lenčariti. Kratko rečeno, vaš jedini zadatak će biti da ne radite baš ništa. Moraćete da poštujete radno vreme i pauze, ali će vaša jedina poslovna obaveza da ne radite ništa. Biće lakše nego ikad zaraditi dnevnice, jer da biste zaradili biće potrebno da ne radite ništa. Ali je Veliki šef ove nedelje uveo važno pravilo u fabrici. Spavanje u toku radnog vremena je strogo zabranjeno kao što je strogo zabranjeno unošenje dodatnog nameštaja u fabriku. Samo ako niko od zadrugara ne otkrije da zapravo ne radite ništa, dnevnice će vam biti isplaćene - pisalo je između ostalog u pismu.

Autor: Printscreen Youtube

Dakle, Zorana Stefanov, Sanja Stanković, Nena Petrović, Snežana Mišković Viktorija, Sara Reljić, Anđela Lazić, Tanja Jovićević i Milica Dugalić će biti počastvovane ukućanke koje će uživati u ovonedeljnom lenčarenju. 

Kako su zadrugarke osmislile svoj zadatak, kao i koji je njihov dalji plan pogledajte u snimku koji se nalazi ispod teksta. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija