• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

26.12.2017

19:45

(VIDEO) JELENA GOLUBOVIĆ I MILAN UZNEMIRILI ZADRUGARE! Posle uvreda započeli sa kletvama!

Rijaliti

(VIDEO) JELENA GOLUBOVIĆ I MILAN UZNEMIRILI ZADRUGARE! Posle uvreda započeli sa kletvama!

Podeli vest

Situacija u beloj kući menja se iz minuta u minut, a Jelena i Milan nastavljaju svoj rat koji datira od trenutka kada je rediteljka ušla u "Zadrugu".

Pojedini zadrugari tokom današnjeg dana vredno su ispunjavali zadatke u kuhinji koje je zadao Veliki šef, a za to vreme Jelena Golubović i Milan Milošević su ponovo imali konflikt koji je uznemirio ostale ukućane. 

Printscreen TV Pink

S obzirom na to da nije prvi put da ovo dvoje zadrugara imaju ozbiljne konflikte, Milan ni ovoga puta nije štedeo pogrdne reči na račun Jelene. Naime, Milan je nastavio sa uvredama i klevetama na šta ni Jelena nije ostala dužna. 

- Ti možeš da pričaš šta god hoćeš, od tebe se i očekivalo da bacaš hranu kao da je nemaš u kući! Ja sam ovde napadnuta da to radim, a nisam, Bog će ti suditi! Ne zaboravi, reči se vraćaju kao bumerang! -  rekla je Jelena.

Milan koji je bio i te kako isprovociran njenim navodima, nije ostao dužan i nastavio je sa uvredama toliko da su ostali zadrugari bili primorani da mu ukažu na to da je preterao i da nije ljudski.

printscreen

- Ja nemam ništa, jer nisam krao kao ti! Koliko si ukrala i Bogu i narodu ni sama ne znaš! Kako te nije sramota da vređaš tuđu decu kad ni svoju nemaš. Dabogda te svi kovčezi dočekali kad izađeš iz rijalitija! -  odgovorio je Milan.

Uprkos pokušajima da se ova rasprava prekine, Jelena i Milan nastavili su ovaj konflikt u kojem su izneli jos detalja iz života, na šta su ostali zadrugari bili šokirani. 

Ukoliko želite da saznate šta se jos dešavalo u toku ove žestoke rasprave, pogledajte video.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija